The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Σεντ Πάτρικς – Μινσκ Ντιναμό στις 21/7/2016 στις 21:45

Τουρνουά: Europa League

Η Μινσκ Ντιναμό στο δεύτερο γύρο του Europa League έχει βρεθεί σε μία δύσκολη κατάσταση στην αναμέτρηση με την ιρλανδική ομάδα Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ. Το πρώτο παιχνίδι, το οποίο έλαβε χώρα στο Μινσκ, έφερε ισοπαλία 1:1. Τώρα στην πλευρά της ομάδα Ιρλανδίας είναι γκολ εκτός έδρας, πράγμα που σημαίνει ότι η Ντιναμό στη επικείμενη συνάντηση θα πρέπει τουλάχιστον να σκοράρει για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Χωρίς πρωτάθλημα

Στην Ιρλανδία η Εθνική Λίγκα δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, οπότε οι παίκτες της Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ σίγουρα έχουν ορισμένα προβλήματα με την τρέχουσα αθλητική φόρμα και λειτουργικότητα. Παρά το γεγονός αυτό, οι εκπρόσωποι του «πράσινου νησιού» αρκετά καλά έπαιξαν ματς στο Μινσκ, και κατάφεραν να πάρουν βαθμούς, αλλά αν τους φτάσει το ζήλος για ένα άλλο παιχνίδι;

Ψυχρολουσία

Για την Ντιναμό η εντός έδρας ισοπαλία με την ομάδα Ιρλανδίας υπήρξε δυσάρεστο νέο. Η σύνθεση της ομάδας του Μινσκ είναι σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλό της, ταυτόχρονα το πρωτάθλημα Λευκορωσίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, η Ντιναμό είναι σε άριστη κατάσταση και απλά έπρεπε να νικήσουν τον αντίπαλό τους με συντριπτικό σκορ, και όχι να παίξουν ισοπαλία. Εκφράζεται η ελπίδα ότι το εκτός έδρας παιχνίδι θα είναι πιο εύκολο από ό, τι εντός έδρας αγώνας και θα δούμε της πραγματική Μινσκ Ντιναμό, και όχι τη χλωμή σκιά της.

Πρόβλεψη

Η Σεντ Πάτρικς είναι μια καλή ομάδα, αλλά δε θα καταφέρει να προκριθεί στο επόμενο στάδιο ούτως ή άλλως, παρά το εκτός έδρας γκολ. Οι ποδοσφαιριστές της Ντιναμό θα πάρουν τον εαυτό τους στα χέρια, και στο επερχόμενο παιχνίδι θα δείξουν τις πραγματικές δυνατότητές τους, που θα οδηγήσει στη νίκη των Λευκορώσων σε αναμέτρηση με τους νησιώτες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ντιναμό Μινσκ θα προκριθεί στο επόμενο στάδιο με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *