The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλλε – Ατλέτικο Νασιονάλ στις 21/7/2016 στις 03:45 π.μ.

InddelValle-AtlNacional-21.07

Κατά τη διάρκεια μίας εβδομάδας θα παιχτούν δύο τελικοί του Κυπέλλου Λιμπερταδόρες μεταξύ της ομάδας του Ισημερινού Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλλε και της Ατλέτικο Νασιονάλ Κολομβίας. Και οι δύο ομάδες έχουν φτάσει στον τελικό του πιο διάσημο νοτιοαμερικανικού Κυπέλλου αρκετά απροσδόκητα, ξεπερνώντας την αντίσταση των πιο διάσημων και πιο δυνατών συλλόγων. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Ισημερινό και η Ιντεπεντιέντε θεωρείται το ξεκάθαρο φαβορί από τις εταιρείες στοιχημάτων στο επερχόμενο παιχνίδι.

Οι νικητές της Μπόκα

Οι Εκουαδοριανοί στην τρέχουσα περίοδο πέρασαν ένα ωραίο δρόμο στο Κύπελλο Λιμπερταδόρες: δεύτερη θέση στον όμιλο 5 με την Ατλέτικο Μινέιρο, Κόλο-Κόλο και Μέλγαρ, στους 16 έχουν αποκλείσει τη River Plate, στους 8 την UNAM Pumas του Μεξικού, και στον ημιτελικό ήταν ισχυρότεροι από την Μπόκα Τζούνιορς με το αστέρι τον Carlos Tevez στη σύνθεση. Την ίδια στιγμή η Ιντεπεντιέντε από τους έξι εντός έδρας αγώνες στο τουρνουά κέρδισε πέντε, με μια ισοπαλία με την Κόλο Κόλο.

Δραστήριοι εκτός έδρας

Αλλά και η κολομβιανή Ατλέτικο Νασιονάλ παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Στον όμιλο έχει τρεις νίκες εκτός έδρας στην Ουρακάν, Πενιαρόλ και Sporting Cristal. Στους 16 η Ατλέτικο έπαιξε και πάλι με την Ουρακάν, εκτός έδρας ισοπαλία 0:0, και στους 8 ελάχιστη ήττα από την Ροσίριο Σεντράλ, και στα ημιτελικά νίκη 2:0 επί της Σαν Πάολο. Με τέτοια Ατλέτικο Νασιονάλ πρέπει να έχεις τα μάτια ανοιχτά, αλλιώς εντός έδρας μπορεί κανείς εύκολα να χάσει.

Πρόβλεψη

Οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι ομάδες περίπου του ίδιου επίπεδου, που παίζουν πολύ καλά στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα, όσο της Ιντεπεντιέντε, τόσο και της Ατλέτικο όλα είναι εντάξει. Ο πρώτος αγώνας του τελικού είναι νεύρα και εξερεύνηση, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 2,5 με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *