The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Σέλτικ – Λίνκολν στις 20/7/2016 στις 21:45

Celtic-Lincoln-20.07

H Σέλτικ ντροπιάστηκε πριν από μία εβδομάδα στον αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, αφού έχει χάσει από τη Λίνκολν Κόκκινο ΜΟΠ του Γιβραλτάρ, και τώρα η πρωταθλήτρια της Σκωτίας είναι αποφασισμένη να αποδείξει στον κόσμο και πάνω απ’ όλα στον εαυτό της, ότι εκείνη η ήττα δεν ήταν τίποτα περισσότερο παρά ένα δυσάρεστο ατύχημα, το οποίο δεν θα επαναληφθεί.

Να ξεπλύνει την ντροπή

Ο Brendan Rodgers δεν ήρθε στη Σέλτικ της Σκωτίας για να αποκλειστεί μαζί της στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League από την ημιεπαγγελματική Λίνκολν του Γιβραλτάρ. Μια τέτοια ντροπή ποτέ δεν θα ξεπλυθεί, και μπροστά στον τεχνικό, ο οποίος επέτρεψε κάτι τέτοιο, θα κλείσουν οι δρόμοι που οδηγούν στο πρωτάθλημα της Ευρώπης για όλη τη ζωή. Ως εκ τούτου, από τη Σέλτικ στο επερχόμενο παιχνίδι μπορούμε να αναμένουμε μέγιστη δραστηριότητα και πίεση στον αντίπαλο από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Εκτός από το παιχνίδι εναντίον του Λίνκολν η Σέλτικ αυτή τη σεζόν δεν έπαιξε επίσημους αγώνες, αλλά στα φιλικά παιχνίδια έχει σημειώσει: νίκη επί της Στουρμ και Ολυμπίας, καθώς και μια ισοπαλία με τη Μάριμπορ.

Ήδη μια αίσθηση

Ότι και γίνει με τη Λίνκολν στο μέλλον, αυτή η ομάδα έχει προκαλέσει ήδη μια αίσθηση με την εντός έδρας νίκη της επί της Σέλτικ, η οποία θα μείνει στην ιστορία. Πριν από την ιστορική νίκη η ομάδα από το Γιβραλτάρ στο σύνολο των δύο αγώνων στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League νίκησε την εσθονική Φλόρα, αν και υπήρχε επίσης αουτσάιντερ. Τα αποτελέσματα των συναντήσεων αυτών: 2:0, 1:2.

Πρόβλεψη

Ακόμη και με την έναρξη της σεζόν και αδύναμη σημερινή φόρμα των παικτών της Σέλτικ είναι δύσκολο να εξηγηθεί η ήττα τους από την Λίνκολν του Γιβραλτάρ, γι’ αυτό από την πρωταθλήτρια της Σκωτίας στο επερχόμενο παιχνίδι αναμένουν την πλήρη ικανοποίηση. Διαφορετικά, δεν ξεπλένεται η ντροπή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: προσωπικό όβερ 1 (2,5) με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *