The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Βαρδάρη στις 20/7/2016 στις 21:45

DZagreb-Vardar-20.07

Τουρνουά: Champions League

Ήδη στο στάδιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες ζεύγη, όπως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Βαρδάρη, ντέρμπι των Βαλκανίων μεταξύ των πρωταθλητών Κροατίας και Μακεδονίας. Ο πρώτος αγώνας που πραγματοποιήθηκε στην έδρας της Βαρδάρης, έφερε τη νίκη στη Ντιναμό με σκορ 2:1, και πλέον οι Κροάτες έχουν ωραίες πιθανότητες για την τελική νίκη επί του ανταγωνιστή. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ξεκίνησε στα προκριματικά του Champions League, και στις 17 Ιουλίου ξεκίνησε το κανονικό πρωτάθλημα Κροατίας. Στον πρώτο γύρο του εθνικού πρωταθλήματος η Ντιναμό εντός έδρας με αυτοπεποίθηση νικήσει την ομάδα της Λοκομοτίβ, η οποία όπως και οι “μπλε” εκπροσωπεί τη Ζάγκρεμπ. Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι 3:1, το σκορ, που επιβεβαιώνει την καλή σημερινή φόρμα της ισχυρότερης ομάδας της Κροατίας. Από τη μία πλευρά οι παίκτες της Ζάγκρεμπ στο επερχόμενο παιχνίδι θα αρκεστούν με μια ισοπαλία, αλλά από την άλλη πλευρά εντός έδρας είναι θέμα τιμής να νικήσουν το Μακεδονικό γείτονα.

Καμία διάθεση

Η Βαρδάρη πηγαίνει στην Κροατία χωρίς ιδιαίτερη διάθεση, γιατί στο Ζάγκρεμπ η Μακεδονική πρωταθλήτρια για να πάρει την τελική νίκη χρειάζεται να σκοράρει διπλά στον αντίπαλο και ταυτόχρονα να μην χάνει. Σε μια τέτοια έκβαση είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, οπότε οι Μακεδόνες συνειδητοποιούν όλη τη ματαιότητα των προσπαθειών τους. Σε αντίθεση με το κροατικό πρωτάθλημα, το πρωτάθλημα στη Μακεδονία δεν έχει αρχίσει ακόμη, αλλά η Βαρδάρη έχει παίξει φιλικό αγώνα με τη Μάριμπορ, τον οποίο έχασε με σκορ 1:2.

Πρόβλεψη

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι πιο ψηλή σε τάξη και πιο έμπειρη ομάδα, η οποία εντός δικού της “Μάξιμιρ” θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σίγουρη νίκη επί της πρωταθλήτριας της Μακεδονίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *