The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Νόρκεπινγκ – Ρόζενμποργκ στις 20/7/2016 στις 20:15

Norrkoping-Rosenborg-20.07

Στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League πραγματοποιείται “βόρειο ντέρμπι” μεταξύ της νυν πρωταθλήτριας Σουηδίας της Νόρκεπινγκ και νικητή πρωταθλήματος Νορβηγίας της Ρόζενμποργκ. Στη σειρά είναι ο επαναληπτικός αγώνας της αναμέτρησης αυτής, και το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των αντιπάλων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην έδρα τους Νορβηγικούς, έληξε με σκορ 3:1 υπέρ των γηπεδούχων.

Λίγες πιθανότητες

Η Νόρκεπινγκ έχει ελάχιστες πιθανότητες να περάσει στον επόμενο γύρο του Champions League, αλλά το γκολ των Σουηδών εκτός έδρας διατηρεί ακόμα πιθανότητες για αυτή την ομάδα. Στη σεζόν του 2016 η ομάδα του Jan Andersson δείχνει καλά αποτελέσματα στην Allsvenskan, 28 πόντους σε 14 παιχνίδια, εντός έδρας της η Νόρκεπινγκ έπαιξε επτά αγώνες, όπου σκόραρε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, σκοράροντας 20 γκολ, και χάνοντας 7.

Με τη σειρά της η Ρόζενμποργκ πάει στη Σουηδία όχι για να κερδίσει εκεί. Νίκη στο εντός έδρας αγώνα με το σκορ 3:1 επιτρέπει στους Νορβηγούς στον επαναληπτικό αγώνα να παίξουν με δεύτερο αριθμό, και η ισοπαλία για την ομάδα του Kåre Ingebrigtsen θα αποτελέσει εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα επιτρέψει στη Ρόζενμποργκ να προκριθεί στον τρίτο γύρο του τουρνουά. Παρά την εξαιρετική εντός έδρας στατιστική της Νόρκεπινγκ, καθώς και τη διάθεση στην Ρόζενμποργκ, οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους “μαυρόασπρους” φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού.

Πρόβλεψη

H Νόρκεπινγκ στο εντός έδρας παιχνίδι το μόνο που χρειάζεται είναι νίκη, και με δύο ή περισσότερα τέρματα. Ταυτόχρονα να χάνει από τη Ρόζενμποργκ η Σουηδική ομάδα δε μπορεί με τίποτε, και, ως εκ τούτου, παρά την επιθετικότητα μπροστά, η «τρεις κορώνες» θα προσπαθήσουν να παίξουν με τη μέγιστη προσοχή πίσω. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Νόρκεπινγκ δε θα χάσει με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *