The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Σπορτ Ρεσίφε – Γκρέμιο στις 18/7/2016 στις 00:30 π.μ.

SportRecife-Gremio-18.07

Στο πλαίσιο του 15ου γύρου του πρωταθλήματος Βραζιλίας ένας από τους ηγέτες Γκρέμιο θα πάει επίσκεψη στον αποτυχόντα της σεζόν Σπορτ Ρεσίφε. Σ’ αυτό το ματς θέλω να επιστήσω την προσοχή σας στο εξής στοίχημα: και οι δύο θα σκοράρουν + over 2.5 για διάφορους λόγους:

Κατ’ αρχάς, το φετινό παιχνίδι της Σπορτ Ρεσίφε από την αρχή της σεζόν δεν πάει καλά. Αυτή τη στιγμή στο λογαριασμό της ομάδας είναι 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες, ως αποτέλεσμα 19η θέση στην κατάταξη. Επιπλέον, η Σπορτ Ρεσίφε επιτρέπει πάρα πολλά στους αντιπάλους στην εστία της. Σε συνέπεια χάνει πολύ: 24 γκολ μετά από 14 αγωνιστικές, περισσότερο έχει μόνο η Σαπεκοένσε – 25 γκολ. Στις τελευταίες 5 αγωνιστικές η Σπορτ Ρεσίφε υπέστη 3 ήττες στη σειρά: από τη Βικτόρια (3:2), Παλμέιρας (1:3), Πόντε Πρέτα (2:1), 1 φορά έπαιξε ισοπαλία με τη Σάο Πάολο (0:0), και μόνο μία φορά κέρδισε τη Σαπεκοένσε (5:1). Όπως μπορείτε να δείτε, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το στοίχημα όβερ 2.5 και οι δύο θα σκοράρουν πέρασε 4 φορές.

Δεύτερον, αυτή τη σεζόν η Σπορτ Ρεσίφε παρόλο που δεν παίζει λαμπρά, εντός έδρας συνεχώς σκοράρει. Η διαφορά τερμάτων είναι 13:12 εντός έδρας της, δηλαδή, ανά παιχνίδι η ομάδα σκοράρει και χάνει περίπου από 2 γκολ. Μετά από έξι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν εντός έδρας στο πρωτάθλημα το όβερ 2.5 πέρασε τέσσερις φορές, και το στοίχημα και οι δύο θα σκοράρουν 5 φορές.

Τρίτον, αξίζει να δοθεί προσοχή στη φόρμα των φιλοξενούμενων. Η Γκρέμιο βρίσκεται τώρα στη 3η θέση και μόλις 2 βαθμούς απέχει από την κορυφαία Παλμέιρας. Η ομάδα μετά από μια μικρή πτώση έχει επιστρέψει στην συνήθη για τον εαυτό της φόρμα και έχει κερδίσει τρεις νίκες στη σειρά: Σάντος (3:2), Internacional (0:1), Φιγκεϊρένσε (2:1). Εκτός έδρας, όπως και πολλοί σύλλογοι Βραζιλίας, η Γκρέμιο παίζει μέτρια, σκοράρει αρκετά, αλλά και χάνει αρκετά. Η διαφορά τερμάτων στους εκτός έδρας αγώνες είναι 11:10, δηλαδή, ανά παιχνίδι η ομάδα σκοράρει 1.5 γκολ και περίπου τον ίδιο αριθμό γκολ χάνει.

Την περασμένη σεζόν οι αγώνες μεταξύ των ομάδων αυτών είχαν χαρακτήρα του πάτους (1:0 και 0:0). Αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι τότε η Σπορτ Ρεσίφε ήταν πολύ ισχυρότερη και αγωνιζόταν για την πρώτη πεντάδα. Αν κοιτάξετε τις πιο παλαιές συναντήσεις των ομάδων, θα δείτε ότι οι αγώνες με τη συμμετοχή τους είναι αρκετά αποτελεσματικοί (1:3, 3:1, 2:2).

Η πρόβλεψή μου: και οι δύο θα σκοράρουν + όβερ 2,5. Πιστεύω ότι ο αγώνας θα είναι αποτελεσματικός, επειδή η Σπορτ Ρεσίφε σε αυτή τη σεζόν δεν ενεργεί με αυτοπεποίθηση στην πύλη της, και συχνά χάνει πολύ, αλλά η ομάδα εντός έδρας της φαίνεται καλή στην επίθεση. Η Γκρέμιο αυτή τη στιγμή είναι σε εξαιρετική κατάσταση και στο γκολ της μάλλον λίγοι αμφιβάλλουν.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *