The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Τσέλσι – Λέστερ στις 15/05/2016 στις 17:00

Челси-Лестер-15.05

Στο Λονδίνο στις 15/05/2016 θα παιχτεί ο αγώνας της 38ης αγωνιστικής της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ Τσέλσι – Λέστερ.

Οι «αριστοκράτες» του Λονδίνου έχουν χάσει κάθε είδους κίνητρο σε αυτό το πρωτάθλημα και παίζουν για τους οπαδούς τους. Το ίδιο κάνουν και οι «αλεπούδες», οι οποίες με όμορφο στυλ νικήσαν την Έβερτον (3:1), γιορτάζοντας τον τίτλο της πρωταθλήτριας που έχουν πάρει νωρίτερα.

Τσέλσι

Σύντομα την Τσέλσι περιμένουν μεγάλες αλλαγές. Ο αρχηγός της ομάδας John Terry είναι ακόμα χωρίς σύμβαση. Η διοίκηση του συλλόγου δεν ήξερε αν ο μελλοντικός τεχνικός των «μπλε» ο Antonio Conte έχει σχέδια για το JT.

Ταυτόχρονα, το τελευταίο παιχνίδι με τον Guus Hiddink, ακόμα και στο «Στάμφορντ Μπριτζ», είναι ένα σημαντικό κίνητρο για τη νίκη.

Μόνο 2 νίκες στις τελευταίες 11 συναντήσεις είχε σημειώσει η Τσέλσι. Κατά ειρωνικό τρόπο αυτό συνέβη σε εκτός έδρας αγώνες κόντρα στη Άστον Βίλα (4:0) και Μπόρνμουθ (4:1). Εντός έδρας οι Λονδρέζοι δεν έχουν κερδίσει εδώ και 5 αγώνες στη σειρά, συμπεριλαμβανομένων 2 που έχουν χάσει.

Στον πρώτο γύρο η Τσέλσι έχασε από τη Λέστερ (1:2) εκτός έδρας. Εκείνο το παιχνίδι έχει γίνει καταλύτης για την παραίτηση του Μουρίνιο.

Λέστερ

Τι άλλο να πω; Η Λέστερ είναι πρωταθλήτρια! Η ομάδα έχει επιτύχει αυτό που για πολλούς είναι ένα άπιαστο όνειρο. Την προηγούμενη σεζόν η ομάδα πάλευε για την επιβίωση, ενώ με τον καινούργιο προπονητή τον Κλαούντιο Ρανιέρι οι «αλεπούδες» με αυτοπεποίθηση πήρων τον τίτλο.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος όλο και πιο συχνά εκδηλώνεται ο ιταλικός πραγματισμός του τεχνικού. Σίγουρα χωρίς προβλήματα θα θυμηθείτε τη σειρά από πέντε νίκες με σκορ 1:0 σε έξι αγώνες. Τότε την αραίωσε η ισοπαλία με την Γουέστ Μπρομ (2:2).

Στην αναμέτρηση με την Έβερτον (3:1) οι παίκτες της Λέστερ έχουν δείξει κιόλας ότι ο τίτλος της πρωταθλήτριας τους έχει απελευθερώσει. Κι όμως το αποτέλεσμα παρέμεινε σημαντικός παράγοντας για την ομάδα.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι – Λέστερ

Ο αγώνας υπόσχεται να είναι αποτελεσματικός και συναρπαστικός. Όμως δεν υπάρχει λόγος να θεωρήσουμε ότι η Τσέλσι θα δείξει περιφρόνηση. Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι πολύ πιθανή η αποτελεσματική αναμέτρηση. Εκτός αυτού, η σύνθεση των ομάδων έχει πολλούς επιθετικούς παίκτης. Οι τραυματισμοί του Diego Costa και Willian θα αποδυναμώσουν τις δυνατότητες της Τσέλσι μπροστά. Αλλά μένουν ακόμα Pedro και Azar, οι οποίοι βρίσκονται σε καλή φόρμα. Ενώ ο αποκλεισμός του John Terry σίγουρα θα αποδυναμώσει την αμυντική γραμμή της ομάδας, κάτι που θα αυξήσει την πιθανότητα του γκολ της Λέστερ.

Προτεινόμενο στοίχημα: Και οι δύο θα σκοράρουν, χωρίς ισοπαλία με απόδοση 2,20 στην εταιρεία William Hill


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *