The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Αυστρία U19 – Γερμανία U19 στις 17/7/2016 στις 20:30

AustriaU19-GermanyU19-17

Τουρνουά: Πρωτάθλημα Ευρώπης U19

Η εθνική Γερμανίας ανηλίκων πριν από την έναρξη του τρέχοντος Euro ήταν φαβορί όχι μόνο του ομίλου της, αλλά και του τουρνουά γενικώς. Παρά το γεγονός αυτό οι Γερμανοί μπορούν να πακετάρουν, αν μπορώ να το πω έτσι για τους οικοδεσπότες του τουρνουά, τα πράγματά τους, διότι πάνω από την τρίτη θέση στον προκριματικό όμιλο Α οι νέοι “αετοί” δεν θα φτάσουν. Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι στο τουρνουά οι Γερμανοί ανήλικοι θα πραγματοποιήσουν με τους γεωγραφικούς τους γείτονες Αυστριακούς, και οι εταιρείες στοιχημάτων και πάλι βγάζουν τους “ασπρόμαυρους” ξεκάθαρο φαβορί της μέλλουσας αναμέτρησης.

Οι Αυστριακοί στο Euro ανηλίκων δεν ξεχωρίζουν για τίποτα, αλλά ταυτόχρονα η «Das Team» δεν έχει χάσει ποτέ προς το παρόν. Όσο με τους Πορτογάλους, τόσο και με τους Ιταλούς η εθνική Αυστρίας έως 19 ετών έπαιξε ισοπαλία με το ίδιο σκορ 1:1. Πριν από το τελικό τουρνουά στη Γερμανία οι Αυστριακοί τρεις φορές στη σειρά έχουν νικήσει τους αντιπάλους τους: 3:1 τους Τσέχους, 4:0 τους Ρουμάνους και 3:1 τους Σλοβάκους.

Από τους ανήλικους Γερμανίας περίμεναν τουλάχιστον να προκριθούν στα ημιτελικά ή ακόμα και να κερδίσουν το Euro, αλλά το μέγιστο για τους “αετούς” στην πραγματικότητα είναι η τρίτη θέση του ομίλου, η οποία χρειάζεται ακόμη να επιτευχθεί, νικώντας τους Αυστριακούς στο επερχόμενο παιχνίδι. Από τη μία πλευρά, η θιγμένη τιμήν γίνεται αισθητή και απαιτεί ικανοποίηση, και από την άλλη – το κίνητρο του τουρνουά δεν υπάρχει πλέον, και αν μπορέσουν οι Γερμανοί στον αγώνα με τους Αυστριακούς να δώσουν τα πάντα, είναι ένα ερώτημα…

Πρόβλεψη

Το ψυχολογικό βάρος της ευθύνης, το οποίο προφανώς υπήρχε στους οικοδεσπότες του Euro ανηλίκων, θα έπρεπε να έχει εξαφανιστεί, και στο επερχόμενο παιχνίδι θα δούμε μια πραγματική εθνική Γερμανίας, με αιχμηρές επιθέσεις και αποτελεσματική στην υλοποίηση των ευκαιριών. Με αυτούς τους «αετούς» οι Αυστριακοί έχουν λίγες πιθανότητες επιτυχίας.

Νίκη της εθνικής Γερμανίας U19 με απόδοση 1,85 στην εταιρεία στοιχημάτων William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *