The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Κορίνθιανς – Σάο Πάολο στις 17/7/2016 στις 22:00

Corinthians-SaoPaulo-17.07 (1)

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 4 αγωνιστικών στη σειρά η Κορίνθιανς δεν χάνει πόντους, η ομάδα προχωράει ολοταχώς, στην πορεία σαρώνοντας έναν αντίπαλο μετά τον άλλο. Τελευταίες συναντήσεις της Κορίνθιανς: Σάντα Κρουζ (2:1), Αμέρικα Μινέϊρο (0:2), Φλαμένγκο (4:0), Σαπεκοένσε (0:2). Όπως μπορείτε να δείτε, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η ομάδα σκόραρε 10 γκολ και δέχτηκε μόλις 1 γκολ. Με τέτοια καλά αποτελέσματα η ομάδα είναι μόλις 1 βαθμό πίσω από την πρώτη θέση, όπου βρίσκεται η Παλμέϊρας. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η Παλμέϊρας έχει απώλεια μιας σειράς βασικών παικτών, δηλαδή ανά πάσα στιγμή η ομάδα μπορεί να σκοντάψει και να δώσει ευκαιρία στην Κορίνθιανς να καλύψει τη διαφορά ή να την προσπεράσει.

Εντός έδρας της η Κορίνθιανς αυτή τη σεζόν παίζει δυνατά. Στο λογαριασμό της ομάδας είναι 6 νίκες: Πόντε Πρέτα (3:0), Σάντος (1:0), Κοριτίμπα (2:1), Μποταφόγκο (3:1), Σάντα Κρουζ (2:1), Φλαμένγκο (4:0) και μόλις 1 ισοπαλία με Γκρέμιο (0:0). Την ίδια διαφορά τερμάτων είναι 15:3, δηλαδή κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι στο δικό της γήπεδο η ομάδα σκοράρει 2 γκολ και σχεδόν δεν χάνει.

Η Σάο Πάολο σταδιακά αποκτά τη δύναμη και αρχίζει να κερδίζει πόντους, αλλά εξακολουθεί να μην είναι σε καλύτερη κατάσταση. Εάν εντός έδρας η Σάο Πάολο στα τελευταία 4 ματς είναι αήττητη, εκτός έδρας η ομάδα σπάνια γιορτάζει επιτυχίες. Έτσι, σε 8 ματς εκτός έδρας η Σάο Πάολο σκόραρε μόλις 8 πόντους. Σημείωσε 2 ελάχιστες νίκες επί της πρωτάρη Μποταφόγκο (0:1), και ασταθή Κρουζέιρο (0:1), δύο φορές η ομάδα έπαιξε ισοπαλία με την Κοριτίμπα από το κάτω μέρος της βαθμολογίας (1:1) και αρκετά άκαμπτη Φλαμένγκο (2:2), και 3 φορές ομάδα έχασε από τη: Φιγκεϊρένσε (1:0), Σάντος (3:0), Πόντε Πρέτα (1:0). Σε γενικές γραμμές εκτός έδρας η Σάο Πάολο δεν δείχνει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα η  Σάο Πάολο κατάφερε να παίξει εντός έδρας ισοπαλία με την Κορίνθιανς (1:1), αλλά εκτός έδρας η ομάδα έχασε με τεράστιο σκορ (1:6). Με την ευκαιρία, φέτος οι σύλλογοι έχουν συναντηθεί στο πρωτάθλημα Paulista και εντός έδρας η Κορίνθιανς κέρδισε (2:0).

Η πρόβλεψή μου: νίκη της γηπεδούχος ομάδας. Η Κορίνθιανς αυτή τη στιγμή φαίνεται καλύτερη από τον αντίπαλό της. Η ομάδα αγωνίζεται για την ενδιάμεση πρώτη θέση, δηλαδή, κάθε βαθμός για την ομάδα είναι πολύ σημαντικός.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *