The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Σούντσβαλ – Χέλσινγκμποργκ στις 16/7/2016 στις 17:00

Sundsvall-Helsingborg-16.07

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σουηδίας αρκετά μέτρια ομάδα Σούντσβαλ, η οποία όμως έχει ήδη καταφέρει να κάνει θόρυβο στον πρώτο γύρο, θα φιλοξενεί εντός έδρας της την ομάδα από το κάτω μέρος του πίνακα κατάταξης την Χέλσινγκμποργκ. Σε αυτό το παιχνίδι θα ήθελα να προτείνω να παίξετε: οι γηπεδούχοι δε θα χάσουν, ταυτόχρονα θα περάσει και over2.5.

Η Σούντσβαλ μετά τον πρώτο γύρο βρίσκεται στη 8η θέση, η οποία για την ομάδα είναι αρκετά άνετη. Αλλά αυτή τη σεζόν η Σούντσβαλ παίζει πολύ ασυνήθιστα και εκπλήσσει πολλούς. Η ομάδα σε κάθε αγώνα παλεύει για το αποτέλεσμα, σκοράρει πολλά γκολ. Για παράδειγμα, εντός έδρας της μετά από 6 αγώνες η Σούντσβαλ έχασε μόνο δύο φορές, και τότε ήταν η ήττα από την τρομερή Elfsborg (1:3) και από την Γκέφλε (1:2).

Η διαφορά τερμάτων της Σούντσβαλ εντός έδρας είναι 13:8, δηλαδή, κατά μέσο όρο η ομάδα σκοράρει 2 γκολ ανά αγώνα και χάνει σταθερά 1. Από τους 6 αγώνες στο πρωτάθλημα το over πέρασε 5 φορές. Μπορούμε επίσης να παρατηρήσουμε μια άλλη τάση της ομάδας: σε όλα τα 6 εντός έδρας παιχνίδια η Σούντσβαλ σκόραρε το πρώτο της γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Για την Χέλσινγκμποργκ αυτή η σεζόν δεν ήταν καλή από την αρχή. Στον πρώτο γύρο η ομάδα έπαιξε ισοπαλία με την Γκέφλε, και στη συνέχεια υπέστη δύο σημαντικές ήττες. Μετά, η ομάδα έχει επανέλθει λίγο και άρχισε να κερδίζει πόντους. Αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ. Ως αποτέλεσμα, σε αυτή τη συνάντηση η Χέλσινγκμποργκ φτάνει, έχοντας στο πλαίσιο του πρωταθλήματος στο ενεργητικό της τρεις μεγάλες ήττες στη σειρά και θέση κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Παράλληλα η ομάδα παίζει πολύ άσχημα στην άμυνα. Μετά από 13 αγωνιστικές η Χέλσινγκμποργκ έχει χάσει 29 γκολ, περισσότερα έχασε μόνο η Falkenberg – 30 γκολ. Εκτός έδρας η Χέλσινγκμποργκ έχει μόνο 1 νίκη επί της Κάλμαρ (2:3), 2 ισοπαλίες με το ίδιο σκορ 1:1 και 3 ήττες: Χάμαρμπι (5:1), Norrkoping (3:0), Djurgården (3:0). Η διαφορά τερμάτων 6:15, δηλαδή, κατά μέσο όρο στον αγώνα εκτός έδρας η ομάδα χάνει περίπου 3 γκολ και σημείωσε ανά 1 γκολ.

Την περασμένη σεζόν οι ομάδες αντάλλαξαν τις εντός έδρας νίκες. Η Χέλσινγκμποργκ εντός έδρας νίκησε με σκορ 2:0, και η Σούντσβαλ εντός έδρας νίκησε 2:1. Τότε, όμως, η ισορροπία δυνάμεων ήταν διαφορετική, η Χέλσινγκμποργκ ήταν στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, και η Σούντσβαλ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η πρόβλεψή μου είναι: οι γηπεδούχοι δεν θα χάσουν, αλλά ταυτόχρονα θα δούμε πολλά γκολ. Η Σούντσβαλ είναι πολύ καλή εντός έδρας αυτή τη σεζόν, αλλά η ομάδα δεν βάζει μόνο, αλλά και χάνει. Και η Χέλσινγκμποργκ δεν μπορεί να ρυθμίσει το παιχνίδι στην άμυνα και συχνά χάνει πολλά γκολ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *