The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Γκενκ – Μπούντουτσνοστ στις 14/7/2016 στις 21:00

Genk-Buducnost-14.07

Ένας από τους αγώνες του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της βελγικής Γκενκ και βοσνιακής ομάδας Μπούντουτσνοστ. Οι Bookmakers θεωρούν την ομάδα του Βελγίου ξεκάθαρο φαβορί όχι μόνο του επερχόμενου παιχνιδιού, αλλά και της μονομαχίας αυτής στο σύνολό της, αν και όσο η Γκενκ, τόσο και η Μπούντουτσνοστ έχουν προβλήματα με την πρακτική παιχνιδιού, επειδή τα πρωταθλήματα των χωρών που εκπροσωπούν οι ομάδες αυτές δεν έχουν αρχίσει ακόμη.

Ενεργή προετοιμασία

Παρά την έλλειψη επίσημων αγώνων η Γκενκ πολύ ενεργά προετοιμάζεται για το επερχόμενο πρωτάθλημα του Βελγίου, καθώς και για τους αγώνες του Europa League. Από τις αρχές Ιουλίου η ομάδα του Peter Masa κατάφερε να παίξει τέσσερις φιλικούς αγώνες, όπου σημείωσε τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Οι νίκες συνέβη στα ματς με τη Bocholt, Leopoldsburg και Lommel United, ισοπαλία με τη Λιρς.

Εάν η Γκενκ προετοιμαζόταν για τον δεύτερο γύρο του Europa League, παίζοντας φιλικούς αγώνες, η Μπούντουτσνοστ έχει καταφέρει να περάσει μία φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, όπου νίκησε στο σύνολο τη μακεδονική ομάδα Rabotnicki. Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στη Σκόπια Μακεδονίας σημειώθηκε ισοπαλία 1:1, στη Βοσνία η Μπούντουτσνοστ ήταν ισχυρότερη από τον αντίπαλό της, κερδίζοντας με σκορ 1:0. Δεν πρέπει να υποτιμούνται οι βαλκανικές ομάδες, εκεί παίζει μεγάλος αριθμός ταλαντούχων νέων.

Πρόβλεψη

Η Γκενκ στο επερχόμενο παιχνίδι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, αλλά και η Μπούντουτσνοστ σε αυτή την αντιπαράθεση θα δείξει τις δυνατότητές της. Οι Βόσνιοι έπαιξαν καλά το πρώτο γύρο του Europa League, όπου έχουν αποκλείσει από το τουρνουά τη Rabotnicki, χωρίς να χάσουν εκτός έδρας. Στο επερχόμενο παιχνίδι δύσκολα να συμβεί συντριπτική ήττα των Βαλκάνιων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπούντουτσνοστ με χάντικαπ 2,5 με απόδοση 1,53 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *