The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ατλέτικο Νασιονάλ – Σάο Πάολο στις 14/7/2016 στις 03:45 π.μ.

AtlNacional-SaoPaulo-14.07

Στο πλαίσιο του επαναληπτικού ημιτελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες η κολομβιανή ομάδα Ατλέτικο Νασιονάλ εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη βραζιλιάνικη Σάο Πάολο. Το πρώτο παιχνίδι αυτής της αναμέτρησης, η οποία έλαβε χώρα στην αρένα της «tricolor», έληξε αρκετά απροσδόκητα με τη νίκη των Κολομβιανών 2:0. Τώρα, για να προκριθεί στον τελικό του πιο διάσημου τουρνουά της Νότιας Αμερικής, η ομάδα του Edgardo Bauza εκτός έδρας πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ, γι’ αυτό από το επερχόμενο παιχνίδι μπορούμε να περιμένουμε υψηλές επιδόσεις.

Αίσθηση της Νότιας Αμερικής

Η Ατλέτικο Νασιονάλ κατά την τρέχουσα περίοδο εξέπληξε με τα αποτελέσματά της στη διεθνή σκηνή. Η ομάδα του Reynaldo Rueda πέρασε με αυτοπεποίθηση τη φάση των ομίλων, έχοντας κερδίσει την πρώτη θέση στον ανταγωνισμό με τους συλλόγους όπως Ουρακάν, Πενιαρόλ και Sporting Cristal. Στον γύρο των πλέι-οφ η Ατλέτικο Νασιονάλ ήταν ισχυρότερη από την Ουρακάν και Rosario Central. Με χάντικαπ των δύο γκολ μπροστά από τη Σάο Πάολο οι Κολομβιανοί έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να συμμετάσχουν στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ακόμα υπάρχουν πιθανότητες

Παρά την εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Νασιονάλ η Σάο Πάολο έχει ακόμα μια πιθανότητα να φτάσει στον τελικό, αλλά για αυτό θα πρέπει να σκοράρει εκτός έδρας τουλάχιστον δύο γκολ, και την ίδια στιγμή να μην χάσει στην εστία της. Η “Tricolor” στην τρέχουσα σεζόν δεν δείχνει το ισχυρότερο ποδόσφαιρο, αλλά η πιθανότητα να φτάσεις στο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες δεν δίνεται κάθε σεζόν, έτσι θα πρέπει να καταβάλει κάθε προσπάθεια για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Πρόβλεψη

Η Σάο Πάολο στο επαναληπτικό παιχνίδι δεν έχει τίποτα να χάσει, πρέπει να επιτίθεται  και να σκοράρει, αντίστοιχα, μπορούμε να αναμένουμε πιο ανοιχτό ποδόσφαιρο από τους Βραζιλιάνους, κάτι από το οποίο σίγουρα θα επωφεληθούν οι Κολομβιανοί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over 1,5 με απόδοση 1,40 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *