The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Σάο Πάολο – Αμέρικα Μινέιρο στις 10/7/2016 στις 22:00

SaoPaulo-America-10.07

Την Κυριακή στο πλαίσιο της Serie A Βραζιλίας θα πραγματοποιηθούν πέντε αγώνες, ένας εκ των οποίων θα είναι η αναμέτρηση της τρανής Σάο Πάολο και του αουτσάιντερ της ντιβιζιόν, ομάδας Αμέρικα Μινέιρο. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι συναντήθηκαν μεταξύ τους μόνο πέντε φορές, τέσσερις φορές τη νίκη τη γιόρτασαν οι “τρικολόρ” με μια ισοπαλία.

Κρίση αποτελεσμάτων

Η Σάο Πάολο στα τέλη Ιουνίου και αρχές Ιουλίου δεν ευχαριστεί τους οπαδούς της ούτε με παιχνίδι, ούτε με αποτελέσματα. Σε πέντε τελευταία ματς της ομάδας στη Serie A μόλις μία νίκη επί της Φλουμινένσε, με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Η Σάο Πάολο έχασε από τη Σάντος και Πόντε Πρέτε, και τα δύο παιχνίδια εκτός έδρας, διαίρεση των βαθμών έγινε στις αναμετρήσεις με τη Σπορτ Ρεσίφε και Φλαμένγκο. Ως αποτέλεσμα, μετά από 13 αγώνες στην βραζιλιάνικη ελίτ η ομάδα του Edgardo Bauza στο ενεργητικό της έχει 18 βαθμούς και την 10η θέση στην κατάταξη.

Απλά κρίση

Εάν η ύφεση στο παιχνίδι της Σάο Πάολο είναι προσωρινό φαινόμενο, η Αμέρικα απλά δεν μπορεί να παίζει καλύτερα από ό, τι παίζει αυτή τη στιγμή. Οι πόροι της ομάδας του Sergio Vieira είναι σημαντικά περιορισμένοι, και οκτώ βαθμοί στον κουμπαρά μετά από 13 αγωνιστικές στη Serie A σαφώς επιβεβαιώνουν αυτή τη διατριβή. Εάν εντός έδρας τους οι “πράσινοι” τουλάχιστον περιστασιακά ενθουσιάζουν τους οπαδούς τους, σε έξι εκτός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας η Αμέρικα Μινέιρο κατάφερε να πάρει στα χέρια της μόνο ένα βαθμό.

Πρόβλεψη

Η Σάο Πάολο στο επερχόμενο παιχνίδι υπάρχει λογικό φαβορί. Η “τρικολόρ” παίζει αρκετά καλά εντός έδρας, συν η Αμέρικα Μινέιρο είναι πολύ βολικός για τη Σάο Πάολο αντίπαλος, ο οποίος επιπλέον αηδιαστικά παίζει εκτός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Νίκη της Σάο Πάολο με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *