The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Πορτογαλία – Γαλλία στις 10/7/2016 στις 22:00

Portugal-France-10.07

Την Κυριακή, 10 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός αγώνα του Euro 2016 μεταξύ των εθνικών Πορτογαλίας και Γαλλίας. Η σύνθεση των φιναλίστ δεν αποτελεί έκπληξη, επειδή οι Πορτογάλοι ήταν ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα με τους Ουαλούς, και με τη σειρά τους οι Γάλλοι είναι οικοδεσπότες του πρωταθλήματος και a priori ήταν οι κύριοι διεκδικητές του τίτλου της ισχυρότερης ομάδας του Παλαιού Κόσμου, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι Πορτογάλοι πέντε συνεχόμενους αγώνες έπαιζαν ισοπαλία, αλλά στο ημιτελικό επιτέλους κατάφεραν να κερδίσουν στα κανονικό χρόνο τον αντίπαλός τους, την εθνική Ουαλίας. Κρίσιμης σημασίας ήταν η αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, αυτή την περίοδο του αγώνα οι Ίβηρες πέρασαν πολύ δραστήρια και κατάφεραν εντός τριών λεπτών να σκοράρουν δύο φορές στην εστία του Hennessy. Το σημαντικότερο ρόλο του για την εθνική ομάδα έπαιξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στο λογαριασμό του είναι ένα γκολ και ένα ασίστ για γκολ.

Η Γαλλία, επίσης, έχει τον ήρωα της και το όνομά του είναι ο Antoine Griezmann. Ο παίκτης της Ατλέτικο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα εναντίον της Γερμανίας σκόραρε ένα πέναλτι, το οποίο έφερε ο Schweinsteiger στο τέρμα του, και στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε ήδη στο παιχνίδι. Η εθνική Γαλλίας είναι στο τελικό του Euro 2016 και οι εταιρείες στοιχημάτων την θεωρούν σαφές φαβορί στο επερχόμενο ματς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πορτογαλία για τη Γαλλία είναι πολύ βολικός αντίπαλος, στα τελευταία επτά φιλικά παιχνίδια οι Γάλλοι ήταν ισχυρότεροι από τον αντίπαλό τους έξι φορές με μια ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η εθνική Γαλλίας σε όλη τη διάρκεια του ηπειρωτικού πρωταθλήματος έδειξε περισσότερο συντηρητικό ποδόσφαιρο από την εθνική Πορτογαλίας. Η ομάδα του Deschamps αξίζει να ονομάζεται ισχυρότερη στην ήπειρο, αλλά και οι Ίβηρες έχουν άποψη για το θέμα αυτό, καθώς και υπάρχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο που μπορεί να δημιουργήσει γκολ από το πουθενά. Ωστόσο η Γαλλία είναι πιο πιθανό να κερδίσει το επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Η Γαλλία θα κερδίσει με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *