The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Σαπεκοένσε – Κορίνθιανς στις 9/7/2016 στις 22:30

Chapecoense-Corinthians-09.07

Το Σάββατο, 9 Ιουλίου στα γήπεδο ποδοσφαίρου της Βραζιλίας στο πλαίσιο της τοπικής Serie A θα παιχτούν δύο ματς, ένα εκ των οποίων θα είναι η αναμέτρηση του μεσαίου της λιγκ της Σαπεκοένσε και ενός από τα φαβορί της Serie A Βραζιλίας της Κορίνθιανς. Οι σκοποί και στόχοι των μελλοντικών αντιπάλων για την τρέχουσα σεζόν είναι εντελώς διαφορετικοί, αλλά να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι θέλουν όσο οι “πράσινοι” τόσο και οι “παντοδύναμοι”.

Σε τελευταία πέντε παιχνίδια η Σαπεκοένσε έχει κερδίσει δύο φορές: τη Βιτόρια και τη Κρουζέιρο, έπαιξε μία φορά ισοπαλία με την Ατλέτικο Παραναένσε και δύο φορές έχασε από τη Σάντος και Σπορτ Ρεσίφε. Τέτοια αποτελέσματα δεν μπορούν να ονομαστούν κακά, μάλλον μεσαία, και έτσι η ομάδα του Guto Ferreira βρίσκεται στη μέση της κατάταξης του πρωταθλήματος Βραζιλίας, και πιο συγκεκριμένα στη 11η θέση. Εντός έδρας της η Σαπεκοένσε έπαιξε στη Σέριε Α έξι αγώνες, όπου σημείωσε δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Η Σαπεκοένσε έχει αρκετά εγκόσμιες φιλοδοξίες και επιθυμίες, ενώ ο σύλλογος από την Σάο Πάολο στην τρέχουσα σεζόν έχει μια καλή ευκαιρία να ανταγωνιστεί για τον τίτλο πρωταθλήτριας Βραζιλίας. Μετά από 13 αγωνιστικές στη Serie A οι “παντοδύναμοι” έχουν στο ενεργητικό τους 25 πόντους και δεύτερη θέση στην κατάταξη, απέχοντας από τον ηγέτη την Παλμέιρας μόνο τρεις μονάδες. Εκτός έδρας η ομάδα του Cristóvão Borges έπαιξε έξι παιχνίδια, στα οποία σημείωσε δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Πρόβλεψη

Η Σαπεκοένσε είναι δύσκολος αντίπαλος, ειδικά στα παιχνίδια εντός έδρας, αλλά η Κορίνθιανς, εάν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο της καλύτερης ομάδας της Λιγκ Βραζιλίας, απλά πρέπει να νικήσει, ανεξάρτητα από τον παράγοντα έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Κορίνθιανς δε θα χάσει με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *