The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ουγγαρία – Βέλγιο στις 26/6/2016 στις 22:00

Hungary-Belgium-26.06

Η δυνατότερη αίσθηση του Euro 2016 αυτή τη στιγμή είναι η εθνική Ουγγαρίας, στο στάδιο των 16 του ηπειρωτικού φόρουμ θα συναντηθεί με την πιο ελπιδοφόρα εθνική ομάδα στην Ευρώπη των περασμένων ετών, τους Βέλγους. Στη γραμμή στοιχήματος οι «κόκκινοι διάβολοι» θεωρούνται ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, αλλά οι Μαγυάροι έχουν κάτι να προσφέρουν στον Eden Hazard και εταίρους.

Οι πρώτοι στον όμιλο F

Η Ουγγαρία ήταν καταπληκτική στη φάση των ομίλων, έχοντας νικήσει τους γεωγραφικούς γείτονές της, τους Αυστριακούς με σκορ 2:0 και παίζοντας ισοπαλία με τους Ισλανδούς και Πορτογάλους. Η ομάδα του Bernd Stark σκόραρε σε κάθε παιχνίδι, αν και στη σύνθεσή της σχεδόν δεν υπάρχουν γνωστοί παίκτες. Οι Βέλγοι με τα προβλήματά τους στην άμυνα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με αυτή την ομάδα-αστέρι.

Μετά την ήττα από την εθνική Ιταλίας ο Marc Wilmots έκανε μερικές προσαρμογές, και είδαμε λίγο διαφορετική εθνική Βελγίου στους αγώνες με τους Ιρλανδούς και Σουηδούς, τουλάχιστον στην άμυνα. Οι “διάβολοι” απλά συντρίψανε τους “πράσινους” και με τους “τρεις κορώνες” είχαν μια ποικιλία προσεγγίσεων, αλλά έχουν εκμεταλλευτεί μόνο μία ευκαιρία για να βάλουν γκολ. Ωστόσο, ήταν αρκετό για την τελική νίκη. Για το Βέλγιο το στάδιο των 16 είναι μόνο η αρχή του τουρνουά, είναι ψυχικά προετοιμασμένοι να πάνε όσο το δυνατόν πιο μακριά, και η βαθμολογία του τουρνουά είναι τέτοια που οι “ερυθροί” έχουν μια καλή ευκαιρία να ανταγωνιστούν για τον τελικό του Euro.

Πρόβλεψη

Η εθνική Ουγγαρίας είναι δύσκολη στην πρόβλεψη, οι Μαγυάροι είναι ικανοί να εκπλήσσουν, αλλά η σημερινή βελγική ομάδα φαίνεται πιο ισχυρή από τους Ισλανδούς, ακόμη και τους Πορτογάλους, γι’ αυτό σ’ αυτό το ζευγάρι είναι καλύτερα να στοιχηματίσετε στους «διάβολους». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη του Βελγίου με απόδοση 1,67 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *