The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ουντινέζε εναντίον Μπολόνια

udinese-bologna-05-11

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 10:00 μ.μ.

Στάδιο του Φρίουλι

Θα κλείσει το πρόγραμμα του 15ου γύρου της Σέριε A Ιταλίας το παιχνίδι της Δευτέρας στις 5 Δεκεμβρίου στις 10:00 μ.μ. στο Ουντίνε η Ουντινέζε θα φιλοξενεί την Μπολόνια.

Η Ουντινέζε έρχεται στο εντός έδρας παιχνίδι όχι στην καλύτερη φόρμα, οι “ζέβρες” δεν μπορούν να κερδίσουν εδώ και 4 γύρους στη σειρά, μετά από δύο ισοπαλίες με Τορίνο 2:2 και 1:1 Τζένοβα, τα τελευταία δύο ματς η ομάδα έχασε από τη Νάπολι και Κάλιαρι με το ίδιο σκορ 1:2. Η συνέπεια των προηγούμενων αποτυχιών είναι 15η θέση της Ουντινέζε στη Σέριε A με 15 βαθμούς μετά από 14 γύρους. Εντός έδρας οι “ζέβρες” πραγματοποίησαν 7 αγώνες και σκόραραν 8 πόντους, κερδίζοντας μόνο 1 από τα 5 τελευταία παιχνίδια στο δικό τους γήπεδο.

Η Μπολόνια στο πρωτάθλημα επίσης δεν λάμπει, έχοντας κερδίσει μόνο 1 από τα τελευταία 9 ματς. Ενώ στο Κύπελλο η ομάδα του Donadoni την περασμένη Πέμπτη νίκησε τη Βερόνα 4:0 και προκρίθηκε στους 16. Όσον αφορά τη Σέριε A, η Μπολόνια μετά από 14 γύρους με 16 βαθμούς καταλαμβάνει την 14η θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Ταυτόχρονα αυτή τη σεζόν εκτός έδρας η Μπολόνια δεν έχει κερδίσει, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες σε 6 εκτός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος, η ομάδα έχει σκοράρει 5 γκολ και δέχτηκε 14.

Πρόβλεψη

Η Ουντινέζε και η Μπολόνια είναι ομάδες περίπου ίσιες, και ως εκ τούτου ο παράγοντας έδρας σ’ αυτό το παιχνίδι θα είναι σχεδόν αποφασιστικός, και γι’ αυτό οι “ζέβρα”, οι οποίες παίζουν εντός έδρας, πρέπει να κερδίσουν πόντους. Το στοίχημα: η Ουντινέζε δεν θα χάσει – χάντικαπ 1 (0).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *