The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Ανζέ

psg-angers-30-11

Λιγκ 1 Γαλλίας

αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Παρκ ντε Πρενς, Παρίσι

Η Παρί Σεν Ζερμέν την περασμένη Κυριακή έπαιξε έναν πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Λυών, τον οποίο κατάφερε να κερδίσει στο τέλος της συνάντησης. Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Edinson Cavani, και το ίδιο το Παρίσι έχει σχεδόν καταφέρει να συμβαδίσει με τον ηγέτη, δηλαδή, ο αγώνας για το γαλλικό στέμμα επιδεινώνεται. Ο επόμενος αντίπαλος των “κόκκινο-μπλε” στη Λιγκ 1 θα είναι η ομάδα της Ανζέ, η οποία γενικά έχει καλή σεζόν και βρίσκεται τώρα στη μέση του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η Παρί Σεν Ζερμέν τρίτη

Μετά από 14 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γαλλίας για την πρώτη θέση αγωνίζονται τρεις ομάδες. Προς το παρόν ο ηγέτης είναι η Νις, η οποία έχει στο ενεργητικό της 33 βαθμούς, μία μονάδα πίσω από αυτή την ομάδα είναι η Μονακό και η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι τον τελευταίο καιρό γενικώς ευχαριστούν με τα αποτελέσματά τους, έχουν πετύχει σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία 2:2 με την Άρσεναλ, η οποία σίγουρα θα φέρει τους Παριζιάνους στα πλέι-οφ του Champions League από την πρώτη θέση, στο πρωτάθλημα της Γαλλίας οι “κόκκινο-μπλε” μόνο κερδίζουν.

Δέκατοι

Με τη σειρά της η Ανζέ πριν από το επερχόμενο παιχνίδι εναντίον των Παριζιάνων εγκαταστάθηκε στην 10η θέση στην κατάταξη της Λιγκ 1. Στο ενεργητικό αυτής της ομάδας είναι 18 πόντοι. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η μερίδα του λέοντος των βαθμών η Ανζέ έχει κερδίσει σε εκτός έδρας αγώνες, εκτός έδρας δε η ομάδα του Stefan Moulin δεν παίζει με τον καλύτερο τρόπο, καταφέρνοντας να κερδίσει μόνο σε δύο αγώνες από επτά.

Πρόβλεψη

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι το μοναδικό φαβορί του επερχόμενο παιχνιδιού. Οι Παριζιάνοι θα προσπαθήσουν τουλάχιστον να κρατήσουν το status quo που επικρατεί, και γι’ αυτό είναι απαραίτητο να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι, και είναι καλύτερα να το κάνουν με αυτοπεποίθηση, δηλαδή με περιθώριο. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα των μελλοντικών γηπεδούχων, σχεδόν δεν υπάρχει καμίας αμφιβολία ότι θα είναι έτσι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *