The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Άρσεναλ εναντίον Σαουθάμπτον

arsenal-southampton-30-11

Λιγκ Καπ Αγγλίας Προημιτελικός

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Έμιρεϊτς

Στον προημιτελικό της Λιγκ Καπ Αγγλίας θα συναντηθούν η Αρσεναλ Λονδίνου και η Σαουθάμπτον, οι δύο ομάδες που παίζουν όχι μόνο στην Premier League, αλλά και σε ευρωπαϊκά κύπελλα, δηλαδή αυτές που έχουν εξαιρετική αγωνιστική πρακτική στο πρώτο μισό της σεζόν 2016-2017. Για το λόγο αυτό στο επερχόμενο παιχνίδι δεν πρέπει να περιμένουμε από τις ομάδες τις κύριες συνθέσεις. Αλλά αν η Άρσεναλ έχει αρκετούς στο πάγκο για αυτή τη συνάντηση, ο Puel θα πρέπει να βγάλει κάποιον από τους βασικούς.

Προς το παρόν τέταρτοι

Η Άρσεναλ, παρά κάποια αγωνιστικά προβλήματα, προσπαθείς να μην απέχει από τους ηγέτες της Premier League. Μετά από 13 γύρους του πρωταθλήματος της Αγγλίας στο ενεργητικό των «κανονιέρηδων» είναι 28 μονάδες και η τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, και μόλις τρεις μονάδες διαφορά με την Τσέλσι. Η ομάδα του Wenger έχει ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα των παιχνιδιών, τρεις ημέρες μετά τον αγώνα με τη Σαουθάμπτον – αγώνας εναντίον της Γουέστ Χαμ, στη συνέχεια ταξίδι στη Βασιλεία, στο πλαίσιο του Champions League. Σε μια τέτοια κατάσταση δεν πρέπει να υπολογίζουμε το γεγονός ότι Βενγκέρ θα βγάλει το βασικό ρόστερ.

Σε όλα τα μέτωπα

Η Σαουθάμπτον δεν θα αντέξει πολύ σ’ αυτό το ρυθμό. Αποθεματικό αυτής της ομάδας δεν είναι πολύ μεγάλο, και μεγάλος αριθμός των παικτών είναι τραυματισμένοι. Φυσικά, προκαλεί ενδιαφέρον τι σύνθεση θα βγάλει ο Puel για το επερχόμενο παιχνίδι, επειδή μπροστά είναι ο εκτός έδρας αγώνας στο Λονδίνο με την Κρίσταλ Πάλας και, στη συνέχεια, εντός έδρας ματς με τη Χάποελ στο Saint Mary.

Πρόβλεψη

Ο Αρσέν Βενγκέρ στο κλουβί του έχει μεγάλο αριθμό των νεαρών παικτών που σχεδόν δεν παίζουν στην Premier League και στο Champions League, οπότε δε θα έχει προβλήματα με τον ορισμό της σύνθεσης για το επερχόμενο παιχνίδι. Ενώ η Σαουθάμπτον μπορεί να δυσκολευτεί με αυτό. Επιπλέον, εκτός έδρας η Σαουθάμπτον συχνά δεν παίζει καλά και έχει πρόβλημα με τα αποτελέσματα, ενώ η Άρσεναλ εντός έδρας σπάνια χάνει βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Άρσεναλ με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *