The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Τότεναμ

chelsea-tottenham-26-11

Λιγκ Αγγλίας

αύριο, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάμφορντ Μπριτζ

Ο σημερινός ηγέτης στο πρωτάθλημα Αγγλίας η Τσέλσι εντός έδρας της το επόμενο Σάββατο θα φιλοξενήσει την Τότεναμ. Η συνάντηση αυτή μπορεί να ονομαστεί ο αγώνας της περιοδείας, επειδή συναντιούνται η πρώτη και η πέμπτη ομάδες του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Την ίδια στιγμή, οι εταιρείες στοιχημάτων  θεωρούν τους “μπλε” ξεκάθαρο φαβορί της επικείμενης συνάντησης, και αυτό είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί. Πράγματι, πρώτον, οι “αστυνομικοί” τώρα δείχνουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με τα «σπιρούνια», και, δεύτερον, η Τότεναμ είχε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Champions League στη Γαλλία, δηλαδή, τη μεγάλη φρεσκάδα τα “κοκοράκια” μπορούν μόνο να ονειρεύονται.

Μόνο νίκες

Η Τσέλσι έχει αποκτήσει τέλεια φόρμα, η ομάδα του Conte έχει κερδίσει σε πέντε παιχνίδια στη σειρά στην Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς να δεχτεί γκολ στο δικό της δίχτυ. Οι ηττημένες ομάδες ήταν: Λέστερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σαουθάμπτον, Έβερτον και Μίντλεσμπρο. Χάρη σ’ αυτή τη θριαμβευτική έξαρση οι “μπλε” είναι ήδη οι πρώτοι στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας προβάδισμα μίας μονάδας από τη Λίβερπουλ.

Επιβάρυνση στα “σπιρούνια”

Η Τότεναμ δεν μπορεί να επαίρεται για τέτοια αποτελέσματα, όπως η Τσέλσι, αλλά την ίδια στιγμή η ομάδα του Pochettino στον πίνακα του τουρνουά του πρωταθλήματος Αγγλίας βρίσκεται πίσω από την Τσέλσι μόλις τέσσερις βαθμούς. Για το λόγο αυτό δεν μπορούμε να μην υπολογίζουμε τα “σπιρούνια”, αλλά και να περιμένουμε πολλά, μάλλον, πάλι δεν αξίζει.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι μέχρι το Νοέμβριο έχει αποκτήσει τη βέλτιστη κατάσταση, η ομάδα του Conte εξελίσσεται από αγώνα σε αγώνα, ο προπονητής των “μπλε” έχει χρόνο να ασχολείται με την τακτική και να εργάζεται στη θεωρία με τους παίκτες του, κάτι που στις συνθήκες του παιχνιδιού σε δύο μέτωπα δεν έχει ο Pochettino. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *