The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Άρσεναλ εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν

arsenal-psg-23-11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Έμιρεϊτς

Στη σεζόν 2016-17 η Άρσεναλ παρουσιάζει μια τρομερή δύναμη. Η ομάδα του Arsene Wenger παλεύει σε τρία μέτωπα, και το κάνει με επιτυχία. Ο πιο κοντινός αντίπαλος των «κανονιέρηδων» θα είναι η τρέχουσα πρωταθλήτρια Γαλλίας η ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι Λονδρέζοι έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας στο επερχόμενο παιχνίδι, και με αυτή τη θέση είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς.

Η Άρσεναλ το περασμένο Σαββατοκύριακο έπαιξε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι “κανονιέρηδες” έχασαν πρώτοι το γκολ στο δίχτυ τους, αλλά δε μαλάκωσαν, ενώ μαζευτήκανε και στο τέλος του αγώνα ισοφάρισαν. Δυνατή κεφαλιά του Giroux δεν άφησε καμία ευκαιρία στο De Gea. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Άρσεναλ μετά από τέσσερις γύρους έχει στο ενεργητικό της 10 πόντους και καταλαμβάνει την πρώτη θέση στον πίνακα κατάταξης του ομίλου Α.

Τέλεια φόρμα

Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η ΠΣΖ αποκλειστικά νικούσε τους αντιπάλους της. Στο πλαίσιο της Λιγκ 1 οι Παριζιάνοι ήταν ισχυρότεροι από τη Λιλ, Ρεν και Ναντ, στο Τσάμπιονς Λιγκ εκτός έδρας νίκησαν τη Βασιλεία με σκορ 2:1. Παρά τις επιτυχίες αυτές οι “κόκκινο-μπλε” είναι μόλις τρίτοι στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Γαλλίας, απέχοντας τρεις μονάδες πίσω από τη Νις. Ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ οι Παριζιάνους είναι στη δεύτερη θέση, πίσω από την Άρσεναλ σε δευτερογενείς δείκτες. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η ομάδα με ισχυρότερη σύνθεση, η οποία θα αγωνιστεί με τους “κανονιέρηδες”.

Πρόγνωση

Η Άρσεναλ είναι πρόθυμη να νικήσει στον όμιλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ, προκειμένου να έχει πλεονέκτημα για το στάδιο των πλέι-οφ. Στην πλευρά της Άρσεναλ είναι το πλεονέκτημα της έδρας, η ομάδα ξέρει πώς να παίξει με δεξιοτεχνία στο Έμιρεϊτς. Στην επερχόμενη συνάντηση το στοίχημα στους μελλοντικούς γηπεδούχους φαίνεται προτιμότερο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *