The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Σεβίλλη εναντίον Γιουβέντους

sevilla-juventus-22-11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί στη Σεβίλλη, όπου η ομάδα του Sampaoli θα φιλοξενεί τη Γιουβέντους Τορίνο. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας, αλλά ξεχνούν τον παράγοντα της έδρας, ο οποίος αυτή την ημέρα θα είναι στην πλευρά της ομάδας από την Ισπανία και όπως είναι γνωστό η Σεβίλλη είναι μια από τις ομάδες του εντός έδρας παιχνιδιού στην Ευρώπη ιστορικά, οπότε υπάρχει μια εξαιρετική ευκαιρία τουλάχιστον να μην χάσουν από τον τρομερό αντίπαλο στο επερχόμενο παιχνίδι.

Τρίτοι στην Ισπανία

Μετά από 12 γύρους της Πριμέρας η Σεβίλλη κατάφερε να σκοράρει 24 πόντους στον κουμπαρά της και κατέχει τη τρίτη θέση, δύο μονάδες πίσω από την Μπαρτσελόνα, και έξι από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Να παλέψει για το τίτλο με αυτούς τους δύο γίγαντες δεν είναι ένα εύκολο έργο, αλλά μια θέση στην πρώτη τριάδα είναι ακριβώς για τους “ερυθρόλευκους”, επιπλέον ο Jorge Sampaoli, φαίνεται, δίδαξε τους νέους παίκτες του να παίζουν όχι μόνο εντός έδρας αλλά και εκτός.

Εκτός έδρας ήττες

Η Γιουβέντους είναι η ισχυρότερη ομάδα στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια, αλλά και σ’ αυτή επίσης μερικές φορές προκύπτουν προβλήματα, ειδικά σε αγώνες εκτός έδρας. Τη σεζόν του 2016-17 στο πλαίσιο της Σέριε A η Γιούβε ήδη δύο φορές έχασε από τους αντιπάλους της, και τις δύο φορές αυτό συνέβη στο Μιλάνο στο “Τζουζέπε Μεάτσα”.

Πρόγνωση

Η Γιουβέντους με την Σεβίλλη ακόμα και στο Τορίνο είχε προβλήματα, επειδή οι “ζέβρες” δεν μπόρεσαν να νικήσουν τους Ισπανούς στην προσωπική συνάντηση. Στην Ισπανία η Σεβίλλη θα παίξει ακόμα πιο δυνατά. Οι «ερυθρόλευκοι» στην επικείμενη συνάντηση θα βολευτούν και με την ισοπαλία, αλλά οι μελλοντικοί γηπεδούχοι στο Πιθχουάν παίζουν αποκλειστικά για τη νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Σεβίλλη δε θα χάσει με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *