The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μίλαν εναντίον Ίντερ

milan-inter-20-11

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί το ντέρμπι του Μιλάνου, στο οποίο η γηπεδούχος ομάδα θα είναι η κόκκινο-μαύρη Μίλαν. Οι εταιρείες στοιχημάτων δεν ασχολήθηκαν πολύ με τις γραμμές τους, και απλά έδωσαν τους μελλοντικούς αντιπάλους ίσια. Από τη μία πλευρά, αυτή η θέση είναι κατανοητή, επειδή στις συνθέσεις όσο η Μίλαν, τόσο και η Ίντερ είναι τώρα στο ίδιο επίπεδο, αλλά στην τρέχουσα φόρμα και την τάξη της ομάδας η Μίλαν φαίνεται προτιμότερη από το μαύρο-μπλε αντίπαλό της.

Στους πέντε τελευταίους αγώνες η Μίλαν σημείωσε τέσσερις νίκες και μία ήττα από τη Γένοβα εκτός έδρας. Οι ηττημένες ομάδες ήταν: Κιέβο, Γιουβέντους, Παλέρμο και Πεσκάρα. Μια τέτοια έκρηξη νικών επέτρεψε στους “κόκκινο-μαύρους” να ανέβουν στην τρίτη θέση στην κατάταξη της ιταλικής Σέριε A, δηλαδή, να είναι στη ζώνη του Champions League.

Σε αντίθεση με τη Μίλαν, η οποία αγωνίζεται για τις υψηλότερες θέσεις στο πρωτάθλημα Ιταλίας, η Ίντερ έχει χάσει πολλά στο ξεκίνημα της σεζόν, λόγω των μεταθέσεων του προπόνηση και της αναζήτησης του παιχνιδιού της. Οι «μαύρο-μπλε» δεν είχαν πολλά αξιοπρεπές παιχνίδια, και λίγες, ως για μια τόσο ονομαστή ομάδα, νίκες. Πριν από το επερχόμενο παιχνίδι στο ενεργητικό της Ίντερ είναι 17 πόντοι και η ένατη θέση στην κατάταξη. Το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι πρώτο για το νέο allenatore της Ίντερ το Piyoli.

Πρόβλεψη

Ο Montella ξέρει πλέον καλά τους παίκτες του, ενώ ο Piyoli μόνο πρόκειται να γνωρίσει την Ίντερ. Τα κίνητρα και το συναίσθημα σε αυτό το παιχνίδι θα είναι στην πλευρά των «μαύρο-μπλε», αλλά η τάξη της ομάδας και η τρέχουσα φόρμα είναι υψηλότερα στη Μίλαν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Μίλαν δε θα χάσει με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *