The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα ΗΠΑ – Κολομβία στις 26/6/2016 στις 03:00 π.μ.

USA-Colombia-26.06

Στον αγώνα για την τρίτη θέση στο Κύπελλο της Αμερικής θα συναντηθούν οι εθνικές των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κολομβίας. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν συναντηθεί στη φάση των ομίλων του τουρνουά και τότε επικράτησαν οι νοτιαμερικανοί, οι οποίοι κέρδισαν τους οικοδεσπότες του τουρνουά με σκορ 2:0. Ποια θα είναι η έκβαση του επικείμενου ματς, θα μάθουμε νωρίς το πρωί της Κυριακής. Οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στους «λάτρες του καφέ».

Εξαιρετική απόδοση

Οι Αμερικανοί στο σπιτικό τουρνουά πήδηξαν πάνω από το κεφάλι τους. Η ομάδα του Κλίνσμαν, με την πρόκρισή της στο ημιτελικό του Κυπέλλου Αμερικής, στάθηκε σε μια σειρά με τέτοιους γίγαντες όπως η Αργεντινή, η Χιλή και η Κολομβία. Ακόμη και η συντριπτική ήττα από τους “λευκο-μπλε” με σκορ 0:4 δεν θα πρέπει να στενοχωρεί την ομάδα «Stars and Stripes», αφού τώρα η ομάδα της Αργεντινής είναι πραγματικά πολύ ισχυρή, και εάν το Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαγόταν αυτές τις μέρες, και όχι πριν από δύο χρόνια, ο Μέσι και οι εταίροι θα ήταν τα πρώτα φαβορί του τουρνουά.

Η κολομβιανή ομάδα έχει εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό, αλλά στερείται συνεχώς από κάποιο μικροπράγμα για να κερδίσει κάτι σημαντικό. Στον τρέχον διαγωνισμό η ομάδα του Pekerman ήταν κοντά στον τελικό, αλλά στο δρόμο της στάθηκε η ομάδα της Χιλής, η οποία μέχρι τέλος του Κυπέλλου Αμερικής έχει αποκτήσει τρομερή φόρμα. Οι Κολομβιανοί γνωρίζουν καλά την ομάδα των ΗΠΑ, τους έχουν νικήσει τους Αμερικανούς πριν από δύο. Για το λόγο αυτό μπορούμε να περιμένουμε από την ομάδα του Pekerman την κατάκτηση της νικητήριας θέσης.

Πρόβλεψη

Οι Κολομβιανοί και στη σύνθεση και στο παιχνίδι στο τουρνουά στις Ηνωμένες Πολιτείες φαίνονται πιο δυνατοί από τους οικοδεσπότες, γι’ αυτό η νίκη των «λάτρων του καφέ» στο επερχόμενο παιχνίδι φαίνεται πολύ πιθανή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Κολομβία δεν θα χάσει με απόδοση 1,40 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *