The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Λεβερκούζεν εναντίον ΡΜ Λειψίας

borussiadortmund-bayernmunich-19-11

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου, 9:30 μ.μ.

Μπάι Αρένα

Συνιστώμενο ποντάρισμα: φιλοξενούμενοι με χάντικαπ (0)

Άρτο και θεάματα!!! Με αυτό το σύνθημα ξεκινά ο 11ος γύρος του πρωταθλήματος της Γερμανίας Μπάγερ Λεβερκούζεν εναντίον ΡΜ Λειψίας. Μερικά χρόνια πριν θα νόμιζα ότι είναι ένας κανονικός φιλικός αγώνας.

ΝΑΙ. ΝΑΙ. ΝΑΙ. Αγαπητοί φίλοι, μόνο πριν από δύο χρόνια η ομώνυμη ομάδα από τη Λειψία έπαιζε στη τρίτη γερμανική ντιβιζιόν. Σε 7 χρόνια αυτοί οι τύποι σαν ένας τυφώνας σάρωσαν όλα τα γερμανικά πρωταθλήματα, ξεκινώντας με το χαμηλότερο, το 5ο. Τότε την ομάδα αγόρασε μία πολύ γνωστή εμπορική μάρκα, και έτσι ξεκίνησε το παραμύθι με τίτλο ΡΜ Λειψίας. Και προφανώς δεν πρόκειται να τελειώσει, τα παιδιά έχουν συνηθίσει να βλέπουν τον εαυτό τους στην κορυφή της βαθμολογίας, φαίνεται ότι δε τους νοιάζει σε ποιο πρωτάθλημα να κερδίζουν πόντους, αλλά παραπέρα δε υπάρχει προώθηση, τέλος, μπροστά έμεινε μόνο ένα εμπόδιο Μπάγερ.

Οπότε, η Μπάγερ σε αυτή την συνάντηση θεωρείται φαβορί, το πιο πιθανόν χάρη στο όνομά της. Θα παίξω εναντίον του φαβορί και θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω την επιλογή μου. Παίρνω το χάντικαπ των φιλοξενουμένων με απόδοση 2,35. Δεν ξέρω πώς θα πάει το παιχνίδι από την άποψη των στόχων, καθώς οι δύο ομάδες ασκούνται επιθετικό ποδόσφαιρο, αυτά τα παιχνίδια μπορεί να λήγουν ή με αφθονία των στόχων στις δύο πλευρές, ή με τολμηρές επιθέσεις από τις δύο πλευρές σε όλο τον αγώνα, ως αποτέλεσμα έως το πρώτο λάθος και ελάχιστη νίκη. Εάν την εφαρμογή των ευκαιριών οι δύο ομάδες προς το παρόν αντιμετωπίζουν καλά, με την άμυνα τα πράγματα είναι δραματικώς αντίθετα. Τώρα, ας αναλύσουμε λίγο τις ομάδες.

Οι φαρμακοποιοί ξεκίνησαν και μέχρι τώρα παίζουν άνισα, ασταθώς. Εάν κοιτάξετε τις εντός έδρας συναντήσεις, η εικόνα μπορεί να φανεί πολύ παράξενη, νίκη επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Λευκή ισοπαλία με Άουγκσμπουργκ, ήττα 0-3 από την Χοφενχάιμ, αλλά να μην παίρνουμε στα σοβαρά αυτό το αποτέλεσμα λόγω της πρώιμης κόκκινης κάρτας. Σε όλα ας προσθέσουμε την εμφάνιση στο Champions League, όπου η Μπάγερ έχει μια καλή ευκαιρία να προκριθεί στους 16. Τρεις παίκτες τραυματίες, οι οποίοι παίζουν σχεδόν πιο σημαντικό ρόλο στην ομάδα, δηλαδή επιθετικός κρίκος και κέντρο του γηπέδου. Bellarabi, Kampl, Bender (η έξοδός του εξακολουθεί να είναι υπό εξέταση). Υπάρχουν δύο φόρβαρντ, οι οποίοι σκόραραν 9 γκολ στους δύο, ένας επίσης τραυματίας, στη γραμμή είναι μόνο ο Chicharito. Επίσης, σημειώστε ότι η Μπάγερ χάνει συχνά. Σε 10 παιχνίδια η Μπάγερ άφησε την εστία της ανέπαφη μόνο 2 φορές. Άραγε, με την άμυνα η Μπάγερ έχει πρόβλημα, σκόραραν η Ντάρμσταντ, Αμβούργου, Βέρνερ Βρέμης. Ας πούμε οι ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους στο πρωτάθλημα. Στους 10 γύρους έχασε 15 γκολ. Μόνο 6 ομάδες δέχθηκαν περισσότερα γκολ. Η άμυνα είναι ο χειρότερος κρίκος της ομάδας. Για το ποντάρισμά μας είναι ένα μεγάλο συν.

Κοιτάζοντας πως παίζουν οι φιλοξενούμενοι, φαίνεται ότι οι αντίπαλοι περιμένουν το σφύριγμα της λήξης του αγώνα για να τελειώσει πιο γρήγορα αυτός ο εφιάλτης. Η Λειψία απλά εξαντλεί τον αντίπαλο σωματικά, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο βάζει την έκτη ταχύτητα και ανελέητα πατάει τους άτυχους. Στο λογαριασμό της ομάδας είναι 20 γκολ, δέχθηκε μόνο 7. Λιγότερο έχασε μόνο η Μπάγερν. Μπορεί να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι η άμυνα της ομάδας είναι εντάξει. Η ομάδα, παίζοντας εκτός έδρας, βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχοντας χάσει τρία γκολ. Κάτι άλλο που μου αρέσει στην ομάδα, δεν υπάρχει έντονος επιθετικός και ας πούμε ηγέτης. Ο επιθετικός σύνδεσμος από τη μεσαία γραμμή έως την επίθεση υφαίνει τόσο περίπλοκη δαντέλα, που στο μυαλό έρχεται μια σύγκριση με μία ομάδα από την Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Νομίζω, ότι έχετε μαντέψει για ποία πρόκειται. Και σκοράρουν γκολ το ίδιο ομοιόμορφα. Το κουαρτέτο της επίθεσης Werner, Forsberg, Keith, Zabittser στους τέσσερις σκόραραν 15 γκολ από 20. Όλοι παίζουν. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα δεν παίζει μόνο για έναν παίκτη, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ. Έναν είναι πιο εύκολα να αφανίσεις. Τα γκολ μπαίνουν κυρίως στη μεγάλη περιοχή, η ομάδα σπρώχνει απλά την άμυνα με σουτ, ακριβή ασίστ, και σκοράρει τα γκολ της στο στυλ του μίνι-ποδοσφαίρου: ασίστ+γκολ, γρήγορα και εύκολα. Και με τέτοια άμυνα όπως αυτή τη στιγμή έχει η Μπάγερ, νομίζω ότι το γκολ της είναι υποχρεωμένη να σκοράρει.

Οπότε, τι ανακαλύψαμε; Η αστάθεια των αποτελέσματα και αναξιόπιστο παιχνίδι της Μπάγερ στην άμυνα μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία της φιλοξενούμενης ομάδας, η οποία δείχνει αυτή τη στιγμή πολύ καλό ποδόσφαιρο, συγκεκριμένα, αξιόπιστη άμυνα και ωραία υλοποίηση των ευκαιριών της. Αυτό το παιχνίδι τους οδήγησε στην κορυφή της βαθμολογίας.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *