The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Τσεχία – Τουρκία

CzechRepublic-Turkey-21.06

Ο αγώνας Τσεχίας – Τουρκίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου στις 22:00 (GMT). Σε έναν από τους αγώνες του τρίτου γύρου της φάσης των ομίλων του Euro 2016 θα παίξουν οι εθνικές Τσεχικής Δημοκρατίας και Τουρκίας. Στο πρωτάθλημα προκρίθηκαν από τον ίδιο όμιλο, όπου οι αντίπαλοί τους ήταν οι Κάτω Χώρες, η Ισλανδία, το Καζακστάν και Λετονία. Στην προσωπική αναμέτρηση αντάλλαξαν εκτός έδρας νίκες. Με την ευκαιρία να σημειωθεί ότι, μόνο από το 1994 οι ομάδες αυτές έχουν πραγματοποιήσει εννέα αγώνες, συμπεριλαμβανομένων φιλικών. Τώρα ένα μικρό πλεονέκτημα έχουν οι Τσέχοι, οι οποίοι σημείωσαν τρεις ήττες, πέντε νίκες, και μόνο ένα ματς έληξε με ισοπαλία.

Τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια μεταξύ Τσεχίας και Τουρκίας ήταν φιλικά. Στα τρία από αυτά νίκησαν οι Τσέχοι, ένα άλλο έληξε με ισοπαλία. Το συνολικό σκορ των αγώνων είναι 13:3 υπέρ της Τσεχίας. Στη συνέχεια έπαιξαν ακόμα δύο φορές φιλικούς αγώνες το 2010 και το 2013, στην πρώτη περίπτωση με σκορ 2:1 νίκησαν οι Τούρκοι, στη δεύτερη με σκορ 2:0 οι Τσέχοι. Το πρώτο επίσημο ματς ήταν το Euro 2008. Η Τσεχία και Τουρκία βρέθηκαν σε ένα όμιλο και στο αποφασιστικό παιχνίδι έφτασαν με τρεις πόντους στο ενεργητικό τους. Σε προσωπική συνάντηση έπρεπε να παίξουν για το δεύτερο εισιτήριο για τα πλέι-οφ. Και παρόλο που έως το 75ο λεπτό η Τσεχία προβάδιζε με σκορ 2-0, στο τέλος κέρδισε η Τουρκία με σκορ 3:2, και προκρίθηκε στους προημιτελικούς. Στο επερχόμενο παιχνίδι το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ακριβώς αντίθετο, αν και οι επιδόσεις θα πρέπει και πάλι να είναι άνω του μέσου όρου.

Τσεχία – Τουρκία. Οι προβλέψεις για τον νικητή και το σκορ του αγώνα του Euro 2016 (21 Ιουνίου):  νίκη της εθνικής Τσεχίας με σκορ 3:2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *