The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Στόουκ εναντίον Σουόνσι

stokecity-swansea-31-10

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

αύριο, 10:00 μ.μ.

Britannia Stadium

Απολύτως καταστροφική κατέληξε να είναι το πρώτο μέρος του πρωταθλήματος, όπου οι “αγγειοπλάστες” υπέστη 4 συνεχόμενες ήττες. Ωστόσο, η Στόουκ άρχισε σιγά-σιγά να βγαίνει από το υπόγειο του πρωταθλήματος, και η νίκη στον τελευταίο γύρο επί της Χαλ Σίτι 0:2 είναι η απόδειξη αυτού. Πριν από αυτό η Στόουκ έχει νικήσει τη Σάντερλαντ 2:0, καθώς και έπαιξε ισοπαλία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1:1, Γουέστ Μπρομ 1:1 αντίστοιχα. Ως αποτέλεσμα των 9 γύρων η Στόουκ σκόραρε 9 πόντους με συνολικό σκορ 9:16 και ανέβηκε στη 16η θέση στην κατάταξη.

Με τη σειρά της, έχοντας παίξει στον τελευταίο γύρο ισοπαλία με την Γουότφορντ 0:0, η Σουόνσι επέκτεινε το σερί της χωρίς νίκες μέχρι 7 παιχνίδια. Στο εναρκτήριο μέρος η Σουόνσι έχει πετύχει νίκη επί της Μπέρνλεϊ 1:3, καθώς και έπαιξε ισοπαλία με την Τσέλσι 2:2, παρά το γεγονός ότι στα υπόλοιπα παιχνίδια έχανε σταθερά από τον αντίπαλο. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε στους «κύκνους» 5 μονάδες με συνολικό σκορ 8:15, η ομάδα έχει εδραιωθεί στη ζώνη του υποβιβασμού στη 19η θέση, παραμένοντας ένα από τα αουτσάιντερ του πρωταθλήματος.

Στην προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ αυτών των ομάδων συχνά η νίκη παρέμεινε στην πλευρά της Στόουκ. Η Στόουκ Σίτι σταδιακά βγαίνει από τον εφιάλτη, άρχισε να παίζει ένας από τους ηγέτες ο Σακίρι, και οι “αγγειοπλάστες” δεν χάνουν τέσσερα παιχνίδια στη σειρά. Αυτή τη στιγμή η Σουόνσι συνεχίζει να καταρρέει, ακόμη και η ισοπαλία στην ακραία περιοδεία είναι απίθανο να γίνει σημείο καμπής για τους «κύκνους».

Πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη 1 με απόδοση 2,06.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *