The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Σαουθάμπτον εναντίον Τσέλσι

southampton-chelsea-30-11

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

αύριο, 6:00 μ.μ.

Στάδιο Σεντ Μέρι, Σαουθάμπτον, Hampshire

Την Κυριακή στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα διεξαχθεί αγώνας μεταξύ Σαουθάμπτον και Τσέλσι. Και οι δύο ομάδες τον τελευταίο καιρό δείχνουν ωραία κατάσταση, η οποία είναι ορατή από τα αποτελέσματα. Τσέλσι ήδη βρίσκεται στους ηγέτες του πρωταθλήματος της Αγγλίας, ενώ η Sotón μετά το γκρι ξεκίνημα ήδη πλησιάζει την περιοχή του Europa League. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι και οι ομάδες φαίνονται καλά στην άμυνα.

Χωρίς ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ η Σαουθάμπτον δεν έχει χάσει ποτέ, δύο φορές έπαιξε ισοπαλία με τη Λέστερ και Μάντσεστερ Σίτι, και τρεις φορές κέρδισε τη Σουόνσι, Γουέστ Χαμ και Μπέρνλι. Σε αυτά τα παιχνίδια οι “άγιοι” δέχτηκαν μόνο δύο γκολ από την Μπέρνλι και ΜανΣίτι. Τα αποτελέσματα αυτά οδήγησαν στο γεγονός ότι η Sotón ήδη βρίσκεται στην όγδοη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Αγγλίας, έχοντας στο ενεργητικό της 13 πόντους

Η Τσέλσι είναι καλή

Αλλά η Τσέλσι αποκαλύπτει θαύματα του παιχνιδιού στην άμυνα. Μετά τη συντριπτική ήττα από την Άρσεναλ με σκορ 0:3, ο Αντόνιο Κόντε ξαναέστησε το τακτικό σύστημα της ομάδας του, και τώρα οι “αστυνομικοί” παίζουν το σύστημα 3-4-3. Μετά από αυτή την αλλαγή η Τσέλσι κατάφερε να κερδίσει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ χωρίς να δεχτεί παράλληλα κανένα γκολ. Νικήθηκαν η Χαλ Σίτι, Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόβλεψη Και οι δύο ομάδες έχουν τις ισχυρότερες αμυντικές γραμμές, έτσι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν πρόκειται να συμβεί η υπερβολή στο σκορ. Επιπλέον, σε περίπτωση νίκης της Sotón επί των “μπλε” η ομάδα του Puel θα καταφέρει να μειώσει το χάσμα μεταξύ των ομάδων σε τρεις βαθμούς και να μπει στη ζώνη του Europa League, όπου οι μελλοντικοί γηπεδούχοι θέλουν να μπουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: under 3.0 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *