The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Χόφενχαϊμ εναντίον Χέρτα Βερολίνου

hoffenheim-hertha-30-10

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου, 4:30 μ.μ.

Ράιν-Νέκαρ Αρένα

Δεν ξέρετε ακόμα τον Nagelsmanna; Θυμηθείτε αυτό το όνομα. Και το καλύτερο να λέτε σε όλους τους φίλους σας, ότι είστε οπαδός του προπονητή αυτού. Μερικά χρόνια αργότερα θα καυχηθείτε ότι αρχίσατε να σέβεστε το Nagelsmanna ακόμα πριν γίνει διάσημος.

Ο τύπος είναι μόλις 29 ετών, και είναι ήδη προπονητής της Χόφενχαϊμ. Και δεν είναι μόνο ένας προπονητής, αλλά πραγματικός μάγος. Τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους έπιασε την ομάδα από το κάτω του πίνακα βαθμολογίας. Φαινόταν ότι να σωθεί η νεκρή Hoff από τον υποβιβασμό δεν είναι ρεαλιστικό. Αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο για το Nagelsmanna!

Διατηρώντας τη θέση στην ελίτ, ο νεαρός προπονητής δε σταμάτησε σε αυτό. Τώρα η Χόφενχαϊμ είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας μετά από 8 γύρους. 4 νίκες στη σειρά, νικήθηκαν η Λεβερκούζεν, Freiburg (8η θέση), Σάλκε. Ούτε μια ήττα σ’ όλη την τρέχουσα σεζόν (αυτό μόνο η Λειψία και η Μπάγερν μπορούν να πουν). Συνολικά, σε 22 παιχνίδια με το Nagelsmanne η Χόφενχαϊμ σκόραρε 39 πόντους. Μόνο η Μπάγερν και η Ντόρτμουντ αυτή την περίοδο σκόραραν περισσότερα. Σε 11 εντός έδρας παιχνίδια με τον προπονητή-ιδιοφυία – 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Και η ήττα ήταν στον τελευταίο γύρο, ο οποίος δεν είχε σημασία.

Θα τολμήσω να πω ότι η Χέρτα δεν θα κατακτήσει αυτό το φρούριο. Η πρωτευουσιάνικη ομάδα έχασε 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια εναντίον Χόφενχαϊμ. Στα τελευταία 9 εκτός έδρας ματς στην Μπουντεσλίγκα οι Βερολινέζοι έχουν μόλις 1 νίκη (1-3-5), πάνω στην Ίνγκολσταντ, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ναι, η Χέρτα είναι σε καλή κατάσταση, αλλά και την προηγούμενη σεζόν πέρασε «εξαιρετικά», αλλά από τα 17 εκτός έδρας παιχνίδια κέρδισε μόνο 5, τελειώνοντας με αρνητική διαφορά τερμάτων 18:27.

Με την ευκαιρία, για τη Χέρτα αυτή είναι η τέταρτη στη σειρά επίσκεψη του γείτονα στην κατάταξη. Κατά τις τελευταίες 3 οι Βερολινέζοι σκόραραν μόλις 2 πόντους από 9 δυνατούς.

Υπάρχουν κιόλας και πολλές ανθρώπινες απώλειες στους φιλοξενούμενους. Αποβολή με κόκκινη έχει ο Stocker. Τραυματισμένος ο Darida. Το πιο πιθανό, δεν θα προλάβουν να ανακάμψουν ο Brooks, Plattenhardt, Langkamp, Lustenberger και Καλού. Όλοι αυτοί είναι οι πιθανοί παίκτες του βασικού σχεδίου. Η Χόφενχαϊμ δεν έχει νέες απώλειες, τραυματισμένος ακόμα είναι ο Ut και ο Schwegler, αλλά η ομάδα είναι μια χαρά και χωρίς αυτούς.

Το φαβορί, κατά τη γνώμη μου, είναι προφανές. Πρόβλεψη: Χάντικαπ1 (0) για 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *