The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Γιουβέντους εναντίον Νάπολι

juventus-napoli-29-10

Σέριε Α΄ Ιταλίας

αύριο, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Γιουβέντους

Η Γιουβέντους δεν έκανε εξοικονόμηση δυνάμεων στο ματς μέσα της εβδομάδας κατά της Σαμπντόρια και ο Allegri έβγαλε στη συνάντηση αυτή σχεδόν το κύριο σχήμα. Το Σάββατο οι «ζέβρες» θα φιλοξενούν τη Νάπολι εντός έδρας τους, οι εταιρείες στοιχημάτων στον αγώνα αυτό βλέπουν στη φιλοξενούμενη ομάδα ξεκάθαρο φαβορί, και ίσως αξίζει να συμφωνήσουμε, διότι στην Ιταλία ο παράγοντας της έδρας είναι πολύ συχνά ζωτικής σημασίας.

Μετά την ήττα

Η ήττα από τη Μίλαν θύμωσε πολύ τη Γιουβέντους, η οποία από το πρώτο λεπτό του αγώνα με τη Σαμπντόρια πήρε προβάδισμα και άρχισε να σκοράρει. Η πρώτη αποτελεσματική ενέργεια συνέβη στο 4ο λεπτό του παιχνιδιού, και ο συντάκτης της ήταν ο Mandžukić. Δεύτερος στόχος δεν άργησε να έρθει, ένατο λεπτό και ο Κιελίνι σκόραρε το γκολ του. Στην πραγματικότητα, το παιχνίδι μετά από αυτό έχει ολοκληρωθεί, και το αποτέλεσμά του ήταν η πειστική νίκη των “ζερβών” με σκορ 4:1. Η Γιουβέντους διατήρησε το προβάδισμά της στη Σέριε A, και τώρα στο ενεργητικό των Τορίνιων είναι 24 πόντοι.

Δύο συνεχόμενες νίκες

Η Νάπολι μετά από μια πολύ ατυχής σειρά στις αρχές Οκτωβρίου και πάλι σκοράρει και νικάει. Ένα άλλο θύμα των Ναπολιτάνων στη Σέριε A ήταν η Έμπολι, η οποία στην τρέχουσα περίοδο μάλλον θα σπάσει το ρεκόρ της αναποτελεσματικότητας. Η ομάδα του Σαρρή έχει νικήσει τον αντίπαλο με σκορ 2:0. Στο λογαριασμό της Νάπολι είναι 20 βαθμοί και η τρίτη θέση στη Σέρια Α Ιταλίας.

Πρόβλεψη Η Γιουβέντους ξέρει να παίξει καθοριστικούς αγώνες, και η επικείμενη συνάντηση με τη Νάπολι ακριβώς έτσι μπορεί να ονομαστεί. Με τη Μίλαν η Γιουβέντους δεν είχε και την καλύτερη εμφάνιση, αλλά την προηγούμενη Τετάρτη οι “ζέβρες” απέδειξαν ότι η δύναμή τους δεν έχει εξαφανιστεί πουθενά, έχοντας κερδίσει τη Σαμπντόρια 4:1. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *