The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Βόλφσμπουργκ εναντίον Λεβερκούζεν

wolfsburg-bayer-29-10

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου, 4:30 μ.μ.

Φόλκσβαγκεν Αρένα

Προτεινόμενο στοίχημα: και οι δύο θα σκοράρουν

Ο αγώνας μεταξύ της Βόλφσμπουργκ και της Μπάγερ μπορεί κάλλιστα να γίνει αποτελεσματικός, περιμένω τουλάχιστον από ένα γκολ και από τις δύο ομάδες.

Θεωρώ το επιλεγμένο στοίχημα αξιόπιστο. Φυσικά, αρχικά έδωσα προσοχή στην ιστορία των προσωπικών συναντήσεων. Κατά τα τελευταία 10 χρόνια η Μπάγερ ήρθε επίσκεψη στο Βόλφσμπουργκ 13 φορές σε όλους αυτούς τους αγώνες πέρασε το στοίχημα «γκολ-γκολ»! Επιπλέον, σε όλα αυτά τα 13 παιχνίδια πέρναγε το στοίχημα «γκολ-γκολ» + over 2,5, σε 8 αγώνες «γκολ-γκολ» + over 3,5. Σε γενικές γραμμές, στη Φόλκσβαγκεν Αρένα οι αγώνες μεταξύ των ομάδων αυτών γίνονται καυτά.

Οι ασπιρίνες αυτή τη στιγμή φαίνονται πιο σταθερές, αλλά η άμυνα όσο της Μπάγερ, τόσο και της Βόλφσμπουργκ δεν είναι αξιόπιστη. Στο λογαριασμό των γηπεδούχων είναι 11 παθητικά γκολ, οι φιλοξενούμενοι σε 8 παιχνίδια έχασαν 1 γκολ παραπάνω. Οι ασπιρίνες στο μηδέν έπαιξαν μόνο 2 παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα, και τους δύο εντός έδρας. Οι λύκοι κατάφεραν να παίξουν 4 στεγνά ματς, αλλά μόλις συναντήθηκαν με ισχυρό αντίπαλο – το αποτέλεσμά τους ήταν 1-5, και είναι εντός έδρας. Σε γενικές γραμμές, θα είναι δύσκολα και για τις δύο ομάδες να ελπίζουν για το Top-4, ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους.

Την ίδια στιγμή και οι δύο ομάδες έχουν απώλειες στην αμυντική γραμμή. Η γηπεδούχος ομάδα έχει χάσει εκτός εποχής τον Guilavogui Joshua, πήρε την κόκκινη κάρτα ο αμυντικός Bruma στο τελευταίο αγώνα. Τους φιλοξενούμενους δεν θα βοηθήσει ο κεντρικός αμυντικός Toprak, που επίσης αυξάνει την πιθανότητα της χαμένης μπάλας.

Η Βόλφσμπουργκ είναι στη 16η θέση, δηλαδή, στην περιοχή προημιτελικών παιχνιδιών για την επιβίωση. Η κατάσταση αυτή δεν ικανοποιεί την ηγεσία, έτσι ώστε η αλλαγή του προπονητή δεν θα αργήσει να έρθει. Το Ντεμπούτο του αναπληρωτή Ismael δεν μπορεί να ονομαστεί κακό. Ναι, έχασε από την Ντάρμσταντ 3-1, αλλά οι λύκοι πήραν την κόκκινη ήδη στο 23ο λεπτό, ωστόσο κατάφεραν να σκοράρουν. Πρόσφατα η Βόλφσμπουργκ κέρδισε εκτός έδρας την ισχυρή Heidenheim από τη δεύτερη Μπουντεσλίγκα στο πλαίσιο του γερμανικού Κυπέλλου, δηλαδή, οι λύκοι σκόραραν με το νέο προπονητή – δεν είναι κακό.

Η Μπάγερ εκτός έδρας δεν αποδίδει καλά. Σε 4 εκτός έδρας παιχνίδια οι ασπιρίνες σκόραραν μόλις 3 πόντους, ταυτόχρονα η Λεβερκούζεν έχασε 8 γκολ, σταθερά από 2 σε κάθε αγώνα. Στο ματς του FA Cup οι ασπιρίνες έχασαν από Lotte, έναν εκπρόσωπο του τρίτου πρωταθλήματος της χώρας. Μπορούμε να θυμηθούμε και την παθητική μπάλα από τη Μονακό στο τέλος της συνάντησης. Ως αποτέλεσμα, η Μπάγερ δεν έχει παίξει μηδενικό αγώνα σε επτά επίσημα παιχνίδια εκτός έδρας, όπου έχασε 11 γκολ.

Ταυτόχρονα, η Μπάγερ σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια σκόραρε, στο λογαριασμό των ασπιρινών είναι 10 γκολ σε 7 παιχνίδια εκτός έδρας. Παίζει ο Chicharito, ο Hernandez έχει σκοράρει ήδη 5 γκολ σε 7 αγώνες στο πρωτάθλημα. Και γενικώς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η Μάγερ απέτυχε να σκοράρει μόνο στη Τότεναμ, που παίζει καλή άμυνα, Άουγκσμπουργκ εντός έδρας και Χοφενχάιμ λόγω αποβολής στο 6ο λεπτό του αγώνα. Οι λύκοι έχασαν επίσης από τη Λειψία στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι.

Οπότε το «γκολ-γκολ» σε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ πιθανό γεγονός. Η άμυνα των δύο ομάδων δύσκολα μπορεί να ονομαστεί αξιόπιστη, υπάρχουν απώλειες στο κέντρο της άμυνας, και προσωπικές συναντήσεις τα τελευταία 10 χρόνια πάντα ήταν αποτελεσματικές. Καλή τύχη!


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *