The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Γκλάντμπαχ εναντίον Άιντραχτ

monchengladbach-eintrachtfrankfurt-28-10

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

αύριο, 9:30 μ.μ.

Μπορούσια Παρκ

Τον ένατο γύρο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα ανοίξει ο αγώνας μεταξύ Γκλάντμπαχ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Και οι δύο αντίπαλοι δεν απέχουν μακριά ο ένας από τον άλλο, στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, και παρά την κατάσταση των ομάδων, τα “πουλάρια” είναι πιο πάνω από τους “αετούς”. Η κατάσταση αυτή δεν ικανοποιεί καθόλου τον προπονητή της Μπορούσια Andre Schubert, έτσι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι την επόμενη Παρασκευή τα αγόρια του θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν τον αντίπαλο.

Τρία ματς χωρίς νίκη

Στην Μπουντεσλίγκα η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ δεν έχει κερδίσει πάνω από ένα μήνα. Τελευταία νίκη της ήταν στις 24 Σεπτεμβρίου επί της Ίνγκολσταντ, και από τότε μόνο ήττες και ισοπαλία. Η ισοπαλία συνέβη εντός έδρας με το Αμβούργο, ενώ έχασαν τα “πουλάρια” εκτός έδρας από τη Σάλκε και την Μπάγερν. Πριν από τον επερχόμενο αγώνα στο ενεργητικό της Μπορούσια είναι 11 βαθμοί και η 10η θέση στην κατάταξη του γερμανικού πρωταθλήματος.

Κέρδισε το Αμβούργο

Το Αμβούργο προς το παρόν δεν βοήθησε και πάρα πολύ η αλλαγή του προπονητή, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον προηγούμενο γύρο εκτός έδρας νίκησε συντριπτικά τους «δεινόσαυρους» με σκορ 3:0 και αυτή η νίκη επέτρεψε στους “αετούς” να ανέβουν στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Γερμανίας. Τώρα στο ενεργητικό της ομάδας του Κόβατς είναι 14 πόντοι, όσο και στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, από την οποία η Άιντραχτ είναι πιο κάτω μόνο σε δευτερογενείς δείκτες. Οι “αετοί” πάνε στο Μενχενγκλάντμπαχ για τους βαθμούς, η νίκη θα είναι πολύ δύσκολα να επιτευχθεί, αλλά μια ισοπαλία θα μπορούσε να παίξει η Φρανκφούρτη.

Πρόβλεψη Η Μπορούσια χρειάζεται τους βαθμούς σαν τον αέρα, ενώ η Άιντραχτ δεν παίζει τέλεια εκτός έδρας στην Μπουντεσλίγκα. Επιπλέον, στα τελευταία δύο παιχνίδια τα πουλάρια έχουν κερδίσει τους “αετούς” και το έκανε με μεγάλο σκορ, έτσι υπάρχουν προϋποθέσεις για μια άλλη νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μενχενγκλάντμπαχ με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *