The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ρουμανία – Αλβανία στις 19/6/2016 στις 22:00

Romania-Albania-19.06

Την Κυριακή, 19 Ιούνη θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες του Euro 2016, ένα εκ των οποίων θα είναι αναμέτρηση των εθνικών Ρουμανίας και Αλβανίας. Η νίκης της ομάδας του Άνχελ Ιορντανέσκου σχεδόν θα βγάλει τους παίκτες του στα πλέι-οφ της διοργάνωσης, ενώ οι Αλβανοί σχεδόν δεν έχουν καμία πιθανότητα να προκριθούν στο γύρο της επιβίωσης.

Άριστη προετοιμασία

Οι Ρουμάνοι έχουν προετοιμαστεί πολύ ποιοτικά για το τρέχον τουρνουά στη Γαλλία. Στον πρώτο γύρο τα «Καρπάθια παιδιά» αντάξια έχουν αντιμετωπίσει τους ιδιοκτήτες του πρωταθλήματος και ήταν κοντά σε αυτό το παιχνίδι στην ισοπαλία, αλλά η δεξιότητα του Payet έχει μπερδέψει στην ομάδα του στρατηγού όλα τα χαρτιά. Η συνάντηση έληξε με την ήττα 1:2. Στο παιχνίδι με την Ελβετική ομάδα οι Ρουμάνοι κατάφεραν να κερδίσουν την απαραίτητη ισοπαλία, και τώρα στο ενεργητικό τους έχουν μία μονάδα. Στα πλέι-οφ, εκτός από τις δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, θα προκριθούν ακόμα άλλες τέσσερις καλύτερες ομάδες, που πήραν τις τρίτες θέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι σε περίπτωση νίκης επί των Αλβανών η εθνική Ρουμανίας θα έχει στον κουμπαρά της τέσσερις μονάδες και καλή πιθανότητα της πρόκρισης στα πλέι-οφ.

Κατόρθωμα

Από την εθνική Αλβανίας στο Euro 2016 δεν περίμενε κανείς θαύματα, που βασικά και δεν έγιναν. Ακόμη και πρόκριση στην τελική φάση του ηπειρωτικού πρωταθλήματος είναι αρκετά μεγάλο επίτευγμα για τους “αετούς του βουνού». Η ομάδα του Di Byazi ήδη δεν έχει ιδιαίτερες προσδοκίες για τα πλέι-οφ, αλλά να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στο τουρνουά, και ακόμα καλύτερα να κερδίσει μία μονάδα, θα ήταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για την εθνική Αλβανίας.

Πρόβλεψη

Οι Ρουμάνοι στο τουρνουά στη Γαλλία δείχνουν ένα θαυμάσιο επίπεδο του ποδοσφαίρου και αξίζει να παίξουν στα πλέι-οφ. Για αυτό το λόγο η ομάδα του Ιορντανέσκου πρέπει να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Νίκη της εθνικής Ρουμανίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,60 στην εταιρεία στοιχημάτων William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *