The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Γουέστ Χαμ εναντίον Τσέλσι

westham-chelsea-26-10

Λιγκ Καπ Αγγλίας Γύρος των 16

αύριο, 9:45 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Για τα «Σφυριά» το Λιγκ Καπ Αγγλίας παραμένει η τελευταία, ίσως, ευκαιρία για να δικαιολογήσουν τη σεζόν. Επειδή η έναρξη καταστράφηκε τόσο πολύ, που είναι πολύ δύσκολα πλέον να βελτιωθεί η κατάσταση. Η Τσέλσι επίσης απίθανο να θυσιάσει τη δυνατότητα να κερδίσει το τρόπαιο κατά το πρώτο έτος της εργασίας του Κόντε.

Γουέστ Χαμ

Η ενδεκάδα του Σλάβεν Μπίλιτς ξεκίνησε τη σεζόν πολύ κακά. Με όλες τις κουβέντες για τη νίκη και τη διάθεση στην εκτός εποχής, μαζί με τη μετακόμιση σε ένα ευρύχωρο Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου, μόλις 4 πόντους στους εναρκτήριους 7 γύρους του πρωταθλήματος είναι πάρα πολύ αρνητικά αποτελέσματα.

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες δύο συναντήσεις η Γουέστ Χαμ κατάφερε να κερδίσει. Η ομάδα έχει κερδίσει την Κρίσταλ Πάλας (1:0) εκτός έδρας και τη Σάντερλαντ (1:0). Παρ’ όλα αυτά, ακόμη και με τις “γάτες”, που βρίσκονται τώρα στην τελευταία θέση, οι γηπεδούχοι βασανίστηκαν αρκετά. Το νικητήριο γκολ η Γουέστ Χαμ σκόραρε μόνο στο 90​​+4ο λεπτό!

Η περιβόητη «μαγεία του γηπέδου», που συχνά βοηθούσε την ομάδα την περασμένη σεζόν στο “Upton Park”, δεν δουλεύει πια. Επιπλέον, κατά το τρέχον ποδοσφαιρικό έτος η Γουέστ Χαμ υπέστη  3 εντός έδρας ήττες. Οι ήττες από Γουότφορντ (2:4) και Σαουθάμπτον (0:3) είναι ιδιαίτερα επώδυνες, λόγω του μεγάλου αριθμού των παθητικών γκολ.

Παρεμπιπτόντως, η άμυνα του Μπίλιτς παίζει κάτω από την οποιαδήποτε κριτική. Στα 7 παιχνίδια του πρωταθλήματος έχασε 17 γκολ! Ευτυχώς τα τελευταία δύο παιχνίδια κατάφεραν να παίξουν “στο μηδέν” και τώρα η πιο αδύναμη ομάδα στο παιχνίδι στην εστία της της αγγλικής ελίτ είναι η Χαλ Σίτι (22 παθητικά σε 9 παιχνίδια).

Τσέλσι Μετά τη μετάβαση στο παιχνίδι με τρεις κεντρικούς αμυντικούς η άμυνα της Τσέλσι δεν άρχισε απλά να λειτουργεί ασφαλέστερα, αλλά και παρέχει στους αντιπάλους ελάχιστες ευκαιρίες να σκοράρουν γκολ.

Μόνο δύο σουτ στο στόχο από 8 προσπάθειες κατάφερε να προκαλέσει η Χαλ Σίτι (2:0). Ακόμη λιγότερο – 5 απόπειρες χωρίς χτυπήματα στο στόχο αξιώθηκε να κάνει η Λέστερ (3:0). Το νέο σύστημα έχει ήδη δοκιμαστεί από την ομάδα του Κόντε και στη συνάντηση με ισχυρό αντίπαλο. Στον τελευταίο γύρο ο «αριστοκράτες» αγωνίστηκαν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τελείωσαν τον αγώνα αυτό με σίγουρη νίκη 4:0 στον κύριο ανταγωνιστή!

Τα αποτελέσματα μόνιμα ανεβαίνουν. Χωρίς να συμμετέχει στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, η Τσέλσι έχει όλες τις πιθανότητες να κερδίσει το πρωτάθλημα. Επιπλέον, υπό τις παρούσες συνθήκες, όταν όλοι χάνουν τους βαθμούς, αυτό πολύ εύκολα μπορεί να πιστέψει κανείς.

Παραδοσιακά καλά παίζει η Τσέλσι στη μορφή ενός ντέρμπι του Λονδίνου εκτός έδρας. Στις 10 τελευταίες περιπτώσεις 7 νίκες και μόλις 2 ήττες. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια οι “αριστοκράτες” σκοράρανε.

Πρόβλεψη

Είναι σαφές ότι τα κύπελλα έχουν ελαφρώς διαφορετική εξειδίκευση. Εδώ δεν έχουν σημασία τα αποτελέσματα των αγώνων στο πρωτάθλημα, αλλά ακραίας σημασίας είναι η στάση και το κίνητρο σε μια κρίσιμη στιγμή. Στην περίπτωση συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι επίσης σημαντικό ότι τα «σφυριά» έχουν μια ημέρα παραπάνω για ξεκούραση. Ο αγώνας τους στο πρωτάθλημα με την Σάντερλαντ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, ενώ η Τσέλσι έπαιξε εκτός έδρας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή. Οπότε τους γηπεδούχους βλέπουμε φαβορί του αγώνα.

Προτάσεις: Πέρασμα της Γουέστ Χαμ για 2.90

Προσωπικό Over της Γουέστ Χαμ (1) για 1,87


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *