The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

chelsea-mu-23-10

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

αύριο, 6:00 μ.μ.

Στάμφορντ Μπριτζ

Ο Πογμπά γίνεται ένας πραγματικός ηγέτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την περασμένη Πέμπτη ο Γάλλος μέσος στο πλαίσιο του αγώνα του τρίτου γύρου της φάσης των ομίλων του Europa League σημείωσε δύο γκολ και γενικώς ήταν πολύ ξεχωριστός παίκτης στο γήπεδο. Αλλά να κερδίσεις τη τουρκική Φενέρμπαχτσε δεν είναι το ίδιο με το να παίξεις με την Τσέλσι, που είχε κίνητρο. Την Κυριακή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πηγαίνει στο Στάμφορντ Μπριτζ επίσκεψη στους “μπλε”, και οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι η ομάδα του Μουρίνιο στη συνάντηση αυτή θα είναι αουτσάιντερ.

Ενώ άλλοι βρετανικοί μεγιστάνες έπαιζαν στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ευρώπης, η Τσέλσι Λονδίνου προετοιμαζόταν για τον αγώνα εναντίον των «κόκκινων διάβολων». Μέχρι αυτό το σημείο ο Κόντε είχε ήδη χάσει δύο αγώνες στην Premier League, συγκεκριμένα από τη Λίβερπουλ εντός έδρας και από την Άρσεναλ εκτός. Να χάσει και το τρίτο μεγάλο παιχνίδι ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει σκοπό, ιδίως αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι η ομάδα του έχει επιστρέψει στην νικηφόρα πορεία.

Ισχυρή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αλλά και ο σερ Άλεξ είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Οι “διάβολοι” στα πέντε τελευταία παιχνίδια δεν έχουν χάσει ούτε μία φορά: κέρδισαν τη Λέστερ, Ζάρια και Φενέρμπαχτσε, και με τη Λίβερπουλ και Στόουκ έπαιξαν ισοπαλία. Αλλά με σχετικά καλά αποτέλεσμα, η θέση της United στη βαθμολογία της Premier League δεν μπορεί να ικανοποιήσει τους οπαδούς αυτής της ομάδας. Τώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μόλις στην έβδομη θέση με 5-ποντο χάντικαπ από την Μάντσεστερ Σίτι.

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αουτσάιντερ του επερχόμενου παιχνιδιού, αλλά η ίδια γραμμή ήταν και στο ματς των «διάβολων» ενάντια Λίβερπουλ, το οποίο έληξε με ισοπαλία 0:0, και η ομάδα του Μουρίνιο στη συνάντηση εκείνη λίγο διέφερε από τον αντίπαλό της, παρά το γεγονός της έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε θα χάσει με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *