The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπάγερν εναντίον Μενχενγκλάντμπαχ

bayernmunich-monchengladbach-22-10

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

αύριο, 7:30 μ.μ.

Αρένα Allianz, Μόναχο

Μπάγερν

Η Μπάγερν τους δύο προηγούμενους γύρους στη σειρά έπαιξε ισοπαλία. Απόδοση στο στοίχημα ότι η ενδεκάδα του Κάρλο Αντσελότι επιτέλους θα καταφέρει να κερδίσει είναι 1,23.

Η Μπάγερν στον τελευταίο γύρο φιλοξενούταν στη Φρανκφούρτη, όπου έπαιξε εναντίον τοπικής Άιντραχτ. Παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος έχασε από την Μπάγερν στην κατοχή της μπάλας, σε όλα άλλα δεν άφηνε τον πιο ονομαστό αντίπαλό της. Η ομάδα του Αντσελότι δύο φορές βγήκε μπροστά στην καταμέτρηση σε κάθε ημίχρονο, αλλά η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κάθε φορά έβρισκε τη δύναμη και ισοφάριζε.

Μενχενγκλάντμπαχ

Η Μπορούσια κέρδισε μόνο μία νίκη στους τέσσερις προηγούμενους γύρους, ενώ στα τελευταία δύο ματς της Μπουντεσλίγκα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει καν. Απόδοση στο στοίχημα ότι η Γκλάντμπαχ δεν θα σκοράρει στη Μπάγερν είναι 2,05.

Στον τελευταίο γύρο η Μπορούσια φιλοξενούσε ένα από τα αουτσάιντερ του πρωταθλήματος το Αμβούργο. Ακόμα στο 25ο λεπτό μετά την έναρξη του αγώνα οι επισκέπτες βρέθηκαν στη μειοψηφία. Ωστόσο, ο παράγοντας αυτός δεν βοήθησε καθόλου τα «πουλάρια» να κερδίσουν. Επιπλέον δεν έχουν υλοποιήσει δύο πέναλτι και ο αγώνας έληξε με ισοπαλία 0:0.

Πρόβλεψη

Για την Μπάγερν απλώς δεν επιτρέπεται να χάσει πόντους σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Αντίπαλος της Μπάγερν δεν είναι ο πιο ισχυρός και βρίσκεται όχι στην καλύτερη φόρμα. Αναμένουμε ότι σε αυτή την αντιπαράθεση η Μπάγερν θα κερδίσει και παράλληλα δεν θα χάσει γκολ.

Δημοφιλές ποντάρισμα: η Μπάγερν θα νικήσει και δε θα χάσει


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *