The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Φενερμπαχτσέ

manchesterunited-fenerbahce-20-10

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 10:05 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Το κεντρικό ματς της ποδοσφαιρικής Πέμπτης θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Φενερμπαχτσέ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι οπαδός του συγκεκριμένου ευρωπαϊκού κυπέλλου, επειδή το εισόδημα διίστανται σημαντικά από τα έσοδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και να χάσει το Λιγκ ο Μουρίνιο δεν έχει καμία πρόθεση, γιατί είναι πολύ πιθανό ότι στο τέλος της σεζόν ο διαγωνισμός αυτός θα γίνει το μαγικό ραβδί για τους “διαβόλους”. Επιπλέον, το επερχόμενο ματς θα πραγματοποιηθεί στο “Ολντ Τράφορντ”, όπου ο Sir Alex δεν έχει κανένα ηθικό δικαίωμα να χάσει.

Ισοπαλία με τη Λίβερπουλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη Δευτέρα έπαιξε καθοριστικό αγώνα της Premier League εναντίον Λίβερπουλ στην έδρας του αντίπαλου. Η συνάντηση έληξε με ισοπαλία 0:0, και οι «διάβολοι» φαινόταν σ’ αυτό το παιχνίδι πολύ καλά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πέντε τελευταία παιχνίδια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει χάσει. Στην Premier League ήταν νίκη επί της Λέστερ, καθώς και μια ισοπαλία με την Στόουκ και Λίβερπουλ, στο Γιουρόπα Λιγκ νίκη επί της Ζάρια και στο Λιγκ Καπ νίκη επί της Νορθάμπτον.

Χωρίς ήττες

Αλλά και η Φενέρμπαχτσε μετά από ένα καταστροφικό ξεκίνημα και αλλαγή του προπονητή έχει αλλάξει και στα τελευταία πέντε παιχνίδια δεν ξέρει την πίκρα της ήττας. Τα “κανάρια” στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Τουρκίας ήταν ισχυρότερα από την Κασίμπασα και Γκαζιάντεπσπορ και έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με την Άνκαρασπορ και Αλανιασπόρ. Στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ οι “κίτρινο-μπλε” ήταν σε θέση να κερδίσουν εντός έδρας την Φέγενορντ με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά τις τεράστιες δαπάνες των ιδιοκτήτων τους συλλόγου στην εκτός εποχής, προς το παρόν δεν τις εκπληρώνει σωστά. Στην Premier League οι “διάβολοι” είναι μόλις έβδομοι, στο Γιουρόπα Λιγκ πρόλαβαν να χάσουν από την Φέγενορντ, γι’ αυτό ο Μουρίνιο θα προσπαθήσει να κερδίσει τον επερχόμενο αγώνα, για να ευχαριστήσει και την ηγεσία του, και τους οπαδούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *