The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Μάντσεστερ Σίτι

barcelona-manchestercity-19-10

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 9:45 μ.μ.

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Επίσκεψη του Josep Guardiola στο κάποτε δικό του γήπεδο είναι πάντα γεγονός. Θα μπορέσει η νέα ομάδα του Ισπανού τεχνικού να νικήσει την “Alma Mater” του;

Μπαρτσελόνα

Η αφθονία των τραυματισμών χτύπησε την Μπαρτσελόνα την παραμονή της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι. Εκτός από το Lionel Messi κινδυνεύουν να μην μπουν στη δήλωση για τον αγώνα ο Jordi Alba, Sergi Roberto και Samuel Umtiti.

Θα γινόταν να βάλουν στη λίστα επίσης και τον Γιάσπερ Σίλισεν, αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι ο κύριος τερματοφύλακας της ομάδας. Προφανώς, η επιθετική δύναμη της  Μπαρτσελόνα στη μάχη με τον κύριο αντίπαλο στον αγώνα για τη νίκη στον όμιλο θα εκφράζεται με το συνηθισμένο τρίο MSN.

Πρώτα απ’ όλα αξίζει να υπενθυμίσουμε τον αγώνα ενάντια της Μενχενγκλάντμπαχ, όπου οι Καταλανοί μόλις μετά το διάλειμμα κατάφεραν να σπάσουν την αντίσταση της Μπορούσια (2:1). Τότε στη βάση έπαιζε ακριβώς ο Alcacer, αλλά ήταν στο γήπεδο και ο Neymar.

Την παραμονή του αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ η ενδεκάδα του Luis Enrique θα διεξάγει προπόνηση με αυξημένη ευθύνη έναντι Νπεπορτίβο στην La Liga.

Μάντσεστερ Σίτι

Οι Βρετανοί έχασαν από τη Τότεναμ (0:2) στον προτελευταίο γύρο της Premier League και αφήσανε τον αντίπαλο να πλησιάσει πιο κοντά. Επίσης έχει ίδιο αριθμό πόντων με τους παίκτες του Guardiola η Άρσεναλ του Λονδίνου. Στον αγώνα της 15 Οκτωβρίου οι “πολίτες” πάλι έχασαν βαθμούς, χωρίς να σκοράρουν δύο φορές πέναλτι στην πύλη της Έβερτον (1:1).

Δεν κατάφερε να κερδίσει η ομάδα του Γκουαρντιόλα όχι μόνο στο «Σέλτικ Παρκ». Το ματς ντεμπούτο βγήκε αρκετά τσαλακωμένο, το γεγονός οφείλεται στη μεταφορά του για 24 ώρες αργότερα. Αλλά το αποτέλεσμα εναντίον της Μπορούσια Μ (4:0) ευχαρίστησε.

Εκτός από τα τελευταία παιχνίδια η Μάντσεστερ Σίτι σπάνια είχε προβλήματα από την αρχή της σεζόν. Ο Fernandinho μαζί με τον Fernando ωραία έχουν αντικαταστήσει τον Yaya Toure. Στην μπροστινή γραμμή εκ νέου άνθισε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος συχνά βοήθα τον Sergio Aguero.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι:

Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να αποδείξουν το μέγιστό τους. Στο επιθετικό παιχνίδι πρέπει να αναζητήσουν την ευτυχία τους και οι δύο ομάδες. Αφού ο κύριος στόχος τους είναι να ελέγχουν τη μπάλα. Στο κύριο αγγλικό αγώνα του φθινόπωρου ο Guardiola όμορφα νίκησε το Μουρίνιο χάρη σε πολύ δυνατή αρχή. Στο πρώτο ημίχρονο τότε η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς αμφιβολία, παρά το γεγονός ότι επέτρεψε τον αντίπαλο να σκοράρει γκολ στα αποδυτήρια. Έχουμε όλες τις πιθανότητες να παρακολουθήσουμε την ίδια ιστορία και στο γήπεδο της Βαρκελώνης.

Προτάσεις: Νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ (0) στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 3,25

Προσωπικό over της Μάντσεστερ Σίτι (1) με απόδοση 1,85


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *