The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα ΠΣΖ εναντίον Βασιλεία

psg-basel-19-10

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 9:45 μ.μ.

Παρκ ντε Πρενς, Παρίσι

Η ΠΣΖ κερδίζει ξανά και οι εταιρείες στοιχημάτων ξανά υποτιμούν τους Παριζιάνους σε κάθε αγώνα, όπου παίζει η ομάδα. Την ερχόμενη Τετάρτη οι “ερυθρό-μπλε” στο «Παρκ ντε Πρενς» θα φιλοξενούν την καθόλου αδύναμη Βασιλεία, την οποία σχεδόν μπορούμε να συγχαρούμε με έναν άλλον τίτλο της πρωταθλήτριας της Ελβετίας. Όμως, παρά τα εξαιρετικά αποτελέσματα των “ωρολογοποιών”, σύμφωνα με τον «παντογνώστη», η Βασιλεία στο επερχόμενο αγώνα σχεδόν δεν έχει καμία πιθανότητα της θετικής έκβασης για τον εαυτό της.

Προς το παρόν δεν είναι ηγέτες

Παρά τις δύο συνεχόμενες νίκες στο Λιγκ 1 η ΠΣΖ είναι πολύ μακριά από την ηγετική θέση στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Γαλλίας. Μετά από 9 γύρους στο ενεργητικό των Παριζιάνων είναι μόνο 19 πόντοι και η δεύτερη θέση, την οποία η ενδεκάδα του Unai Emery μοιράζεται με τη Μονακό. Ο επικεφαλής των ομάδων του πρωταθλήματος της Γαλλίας είναι η Νις, στο ενεργητικό της οποίας είναι 23 πόντοι. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Παρί Σεν Ζερμέν σκόραρε τέσσερις βαθμούς και μοιράζεται την πρώτη και τη δεύτερη θέση στον όμιλο Α με την Άρσεναλ.

Με ένα βαθμό

Η Βασιλεία έχει εμπειρία εξόδου στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι ώστε αυτή η ομάδα δεν πρέπει να υποτιμάται, εξάλλου, οι Ελβετοί έχουν μια καλή ευκαιρία για τη δεύτερη θέση, μόνο να μην χάσουν τον επερχόμενο αγώνα. Κατά τη στιγμή η Βασιλεία έχει μόνο ένα βαθμό στο ενεργητικό της, τον οποίο η πρωταθλήτρια Ελβετίας σκόραρε στον αγώνα ενάντια της Λουντογκόρετς. Από την Άρσεναλ οι “ερυθρό-μπλε” έχασαν με σκορ 0:2.

Πρόβλεψη

Η Βασιλεία έχασε από την Άρσεναλ 0:2, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσει και από την Παρί Σεν Ζερμέν. Η ΠΣΖ έχει επιστρέψει στο νικητήριο μονοπάτι, αλλά πρόσφατα δεν έχουμε δει τις πολύ σίγουρες νίκες από τους Παριζιάνους, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Βασιλείας με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *