The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπάγερν εναντίον Αϊντχόφεν

bayernmunich-psv-19-10

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 9:45 μ.μ.

Αρένα Allianz, Μόναχο

Η Μπάγερν την Τετάρτη εντός έδρας της στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα φιλοξενεί την ολλανδική ομάδα ΠΣΦ Αϊντχόφεν. Και οι δύο ομάδες τελευταία δεν έδειχναν τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά αν η Μπάγερν διατήρησε την ηγετική της θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα, η ομάδα της εταιρείας “Philips” έπεσε στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα των Κάτω Χωρών.

Τρία ματς χωρίς νίκη

Μετά από ένα καλό ξεκίνημα στη σεζόν η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι τρία παιχνίδια στη σειρά δεν γνωρίζει τη χαρά της νίκης. Πρώτον, οι Βαυαροί στη Μαδρίτη έχασαν από τους “στρωματάδες” με σκορ 0:1, στη συνέχεια έγιναν δύο συνεχόμενες ισοπαλίες στην Μπουντεσλίγκα κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Κολωνία. Αλλά αν στο πρωτάθλημα της Γερμανίας η Μπάγερν αισθάνεται αρκετά σίγουρη, στο Τσάμπιονς Λιγκ οι Βαυαροί χρειάζονται βαθμούς, αλλιώς μπορεί αργότερα να μην φτάσει τους Ισπανούς, που έφυγαν μπροστά.

Σύνδρομο ισοπαλίας

Ενώ η ΠΣΒ τον τελευταίο καιρό δεν χάνει από κανένα, αλλά με τις νίκες οι Ολλανδοί δεν πάνε καλά. Στο Τσάμπιονς Λιγκ στο δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων η Αϊντχόβεν έπαιξε ισοπαλία με τη Ροστόφ εκτός έδρας, ενώ στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας – με Heerenveen και Χέρακλες. Στην κατάταξη του ομίλου D του Τσάμπιονς Λιγκ στο ενεργητικό της ΠΣΒ είναι ένας βαθμός και η τρίτη θέση. Εάν η ομάδα του Cocu σχεδιάζει να αγωνίζεται για τη θέση στα πλέι-οφ, το επερχόμενο παιχνίδι δεν μπορεί να χαθεί.

Πρόβλεψη

Η Αϊντχόφεν ΠΣΦ ξέρει να παίξει με τους γίγαντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, και όχι η καλύτερη κατάσταση του τουρνουά στη Eredivisie θα διορθωθεί σύντομα. Η Μπάγερν είναι μηχανή για την επίτευξη των αποτελεσμάτων, αλλά για τους Γερμανούς δεν θα είναι εύκολο να πάρουν τη συντριπτική νίκη από ένα από τους ηγέτες του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της  Αϊντχόφεν ΠΣΦ με χάντικαπ +3 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *