The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Λεβερκούζεν εναντίον Τότεναμ

bayer-tottenham-18-09

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 9:45 μ.μ.

Μπάι Αρένα

Και οι δύο ομάδες έχουν χάσει πόντους στο Τσάμπιονς Λιγκ της φετινής σεζόν. Έτσι η αντιπαράθεσή τους μέσα σε 3-4 γύρους γίνεται το κλειδί για την κατανομή των θέσεων.

Μπάγερ Λεβερκούζεν

Και τους δύο αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ αυτής της σεζόν τα παιδιά του Roger Schmidt τελείωσαν με ισοπαλία. Αλλά αν ο εναρκτήριος αγώνας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2:2) θα μπορούσε να θεωρηθεί απώλεια των δύο μονάδων, εκτός έδρας ισοπαλία (1:1) με τη Μονακό μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιτυχία.

Θα ήταν δυνατόν, αν η Λεβερκούζεν δε θα έχανε και πάλι το προβάδισμα. Κόντρα του «στρατού» είχαν προβάδισμα 2:0 στο 15ο λεπτό, προσφέροντας στον αντίπαλο υψηλό ρυθμό στο ντεμπούτο του αγώνα. Στο ίδιο πνεύμα άρχισαν τον εκτός έδρας αγώνα με τους Monegasques, αλλά κατάφεραν να σκοράρουν μόνο στο 74ο λεπτό χάρη στις προσπάθειες του Chicharito. Ωστόσο, ο Kamil Glik με το θαύμα σουτ του στην καθυστέρηση πήρε από τη Μπάγερ 2 πόντους, οι οποίοι φαινόταν ότι βρίσκονται ήδη στην τσέπη της.

Την παραμονή της μπρέικ για τα ματς των εθνικών οι φαρμακοποιοί κέρδισαν δύο νίκες. Και νίκησαν παραδοσιακά έντονες στη επίθεση ομάδες. Εκτός έδρας τη Μάιντς (3:2) και την Μπορούσια D (2:0) εντός έδρας. 4 από 5 γκολ της ομάδας σε αυτά τα παιχνίδια είναι στο λογαριασμό του Μεξικανού λεγεωνάριου Chicharito Hernandez.

Στον τελευταίο αγώνα πριν από την συνάντηση με τα “σπιρούνια” η ενδεκάδα του Schmidt έχασε εκτός έδρας από τη Βέρντερ Βρέμης (1:2). Αυτή τη φορά ο Chicharito δεν είπε τίποτα, ο στόχος για τους “φαρμακοποιούς” είναι στο λογαριασμό του Τσαλχάνογλου.

Είναι αδύνατον να μην υπενθυμίσω τους τραυματίες παίκτες πριν τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως και στον προηγούμενο γύρο της Μπουντεσλίγκα δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν οι αμυντικοί από την Αυστρία ο Baumgartlinger και Dragovic. Επίσης δεν θα παίξουν οι παίκτες της επίθεσης ο Belarabi, Yurchenko και Πογιανπάλο.

Τότεναμ Τα «σπιρούνια» επίσης έχουν απώλειες, εκτός θα μείνουν ο Mauricio Pochettino, Harry Kane και Moussa Dembele. Αλήθεια είναι ότι και χωρίς το κύριο σκόρερ με το δημιουργικό μέσο η Τότεναμ πρόσφατα κατάφερε να δώσει ένα εντυπωσιακό νικηφόρο σερί των πέντε ματς με μόνο 1 παθητικό γκολ!

Επιπλέον, η ήττα από τη Μονακό (1:2) στον πρώτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν μοναδική στους 7 τελευταίους αγώνες των Λονδρέζων. Ο αγώνας στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ (1:0) έχει ήδη φέρει τη νίκη, και γκολ σημείωσε ο προσωρινός αντικαταστάτης του Kane ο Son Heung-Min.

Δεν είναι σε θέση να σκοράρει ο Κορεάτης στη συνάντηση με την Μάντσεστερ Σίτι (2:0). Αλλά επιδέξια βοηθούσε τον συνέταιρο τη στιγμή, που σκόραρε ο Allie. Επίσης, τα «Σπερς» δεν έχουν σκοράρει το πέναλτι στην εστία της ενδεκάδας του Guardiola, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια συντριπτική νίκη.

Στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος η ομάδα του Λονδίνου σκόραρε και πάλι στο τέλος. Αυτό έσωσε για τη Τότεναμ ισοπαλία στο γήπεδο της Γουέστ Μπρομ (1:1). Να σκοράρει στο “BayArene” στην ομάδα με ακόμα ενεργό αποτελεσματικό σειρά των 11 παιχνιδιών εκτός έδρας δεν θα είναι δύσκολο.

Στο γκολ των “σπιρουνιών” στο επερχόμενο παιχνίδι είναι εύκολο να πιστέψει κανείς, επειδή η ίδια η Μπάγερ σπάνια μπορεί να παίξει αξιόπιστα στην άμυνα της έδρας της. Η απώλεια των δύο αμυντικών δεν μπορεί να μην επηρεάσει. Την ίδια στιγμή οι ομάδες είναι απίθανο να ξεκινήσουν από το πρώτο λεπτό να πάνε μπροστά, έχοντας επίγνωση της σημασίας της επερχόμενης αναμέτρησης στο πλαίσιο των ζευγών των αγώνων. Αν χάσει στο Λεβερκούζεν η Τότεναμ, τίποτα καταστροφικό για την ενδεκάδα του Pochettino δε θα συμβεί ακόμα. Αλλά αν χάσει η Λεβερκούζεν, μπορεί να υπάρχουν συνέπιες για αυτή την ομάδα. Οπότε η συνολική αποτελεσματικότητα του αγώνα είναι απίθανο να είναι υψηλή.

Προτάσεις: Και οι δύο θα σκοράρουν Ναι με απόδοση 1,72

Νίκη της Τότεναμ με χάντικαπ (0) 2,60

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *