The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μεξικό – Χιλή στις 19/6/2016 στις 05:00 π.μ.

Mexico-Chile-19.06

Ίσως το πιο αναμενόμενο προημιτελικό του Copa America θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ των Μεξικανών και των Χιλιανών. Δύο άξιες του τελικού ομάδες θα συναντηθούν σε ένα τόσο πρώιμο στάδιο, που ακόμη και οι εταιρείες στοιχημάτων δεν ξέρουν σε ποιον να δώσουν το προβάδισμα.

Το πιο σημαντικό ματς στον τρέχον διαγωνισμό για τους Μεξικανούς ήταν αναμέτρηση του πρώτου γύρου της φάσης των ομίλων ενάντια στην Ουρουγουάη. Οι “τρικολόρ” το έπαιξε σε υψηλό επίπεδο, άξιζε να κερδίσει και πήρε την απαραίτητη ώθηση της ενέργειας και αυτοπεποίθησης για την επόμενη συνάντηση. Στο δεύτερο γύρο οι Μεξικανοί “στην κατηγορία” ξεμπερδέψανε με την τζαμαϊκανή ομάδα, και στο τελευταίο παιχνίδι εναντίον της Βενεζουέλας ο Χουάν Κάρλος Οσόριο άφησε να ξεκουραστούν οι μερικοί ηγέτες της εθνικής του, οπότε η ισοπαλία με τους “ρόδινους” δεν έκανε ιδιαίτερη έκπληξη σε κανένα. Τώρα οι ξεκούραστοι ηγέτες του “τρικολόρ” έχουν καλή ευκαιρία να βοηθήσουν την ομάδα τους να φτάσει στις τέσσερις ισχυρότερες στο τουρνουά.

Νέος προπονητής – νέες προκλήσεις

Οι Χιλιανοί έφτασαν στις Ηνωμένες Πολιτείες ως ένας από τα φαβορί του τουρνουά, αλλά το πρώτο παιχνίδι του τουρνουά ενάντια στην ομάδα της Αργεντινής αποκάλυψε κενά στο παιχνίδι της “κόκκινης ομάδας”. Εκείνο τον αγώνα οι παίκτες του Pizzi έχασαν με σκορ 1:2. Τους ακόλουθους δύο αγώνες η εθνική της Χιλής κέρδισε στη Βολιβίας με σκορ 2:1 και Παναμά 4:2. Αξιοσημείωτη είναι μεγάλη ικανότητα τους «κόκκινους» να χάνουν. Με τέτοια άμυνα είναι δύσκολο να πληρούν τις προϋποθέσεις για να μπουν στην λίστα των ισχυρότερων στον Νέο Κόσμο.

Πρόβλεψη

Η Εθνική του Μεξικού στο σημερινό τουρνουά έδειξε πολύ καλά αποτελέσματα, οπότε δεν θα είναι έκπληξη το προβάδισμα της ομάδας στην τετράδα των καλύτερων του σημερινού Κόπα. Δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Μεξικό δεν θα χάσει με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *