The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Νανσί εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν

nancy-psg-15-10

Λιγκ 1 Γαλλίας

αύριο, 6:00 μ.μ.

Σταντ Μαρσέλ-Πικό

Στοίχημα: χάντικαπ -1 στη ΠΣΖ για 1.57.

Νομίζω ότι οι φιλοξενούμενοι δεν πρέπει να έχουν οποιαδήποτε προβλήματα σε αυτό το παιχνίδι. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω γιατί.

Η Νανσί την περασμένη σεζόν έπαιζε στην Λιγκ 2. Η ομάδα πήρε σιγουριά την 1η θέση και έτσι πέρασε κατευθείαν στην κορυφαία ντιβιζιόν. Αλλά τα πράγματα στην ελίτ του γαλλικού ποδοσφαίρου για την ενδεκάδα του Correa δεν είναι εντάξει προς το παρόν. 8 γύρους – 5 ήττες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 νίκη επί της Λοριάν. Με την ομάδα σαφώς κάτι πάει λάθος, μόλις 3 γκολ σε 8 αγώνες (παρότι στη Λιγκ 2 η Νανσί είχε την ηγετική θέση στον αριθμό των γκολ) και η τελευταία θέση στο βαθμολογικό πίνακα μας το απεικονίζουν λαμπρά.

Όσο για τους φιλοξενούμενους, επίσης δεν είναι τόσο ομαλά τα πράγματα. Στη Γαλλία όλοι έχουν συνηθίσει στην ηγεμονία της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά μετά την αποχώρηση του Blanc οι Παριζιάνοι δεν παίζουν και τόσο σίγουρα, ειδικά στο πρωτάθλημα. Περιττό να πούμε ότι, μετά από 8 γύρους η Παρί Σεν Ζερμέν είναι στη 3η θέση με 16 βαθμούς. Για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν γινόταν αυτό, έτσι δεν είναι; Για όλη την περασμένη σεζόν οι Παριζιάνοι έχουν χάσει μόνο μία φορά (πρόκειται για τα παιχνίδια της Λιγκ 1), ενώ εδώ μόνο στα 8 παιχνίδια έχουν ήδη 2 ήττες.

Νομίζω ήρθε η ώρα για τους παίκτες του Emery να αρχίζουν να συνέρχονται για να καλύψουν τη διαφορά. Επιπλέον, ο αντίπαλος είναι περισσότερο από κατάλληλος. Ευτυχώς, στη σύνθεση του Παρισιού ξεκίνησε να παίζει ο Cavani, ο οποίος σκόραρε ήδη 8 γκολ σε L1. Στον τελευταίο γύρο η ΠΣΖ με αυτοπεποίθηση νίκησε την Μπορντό (2:0), και ο ίδιος ο Edinson σκόραρε διπλό. Έτσι, οι επισκέπτες θα αντιμετωπίζουν με τη μέγιστη σοβαρότητα αυτό το παιχνίδι, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να κερδίσουν και να φτάσουν τους αντιπάλους τους.

Και η σύνθεση των φιλοξενουμένων είναι μια χαρά. Δε θα βοηθήσει μόνο ο τραυματισμένος Pastore, αλλά μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί. Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει αμφιβολία στη νίκη των φιλοξενούμενων, και νομίζω ότι οι Παριζιάνοι δεν θα περιοριστούν με ένα γκολ. Θα πάρω το χάντικαπ -1 στη ΠΣΖ για 1.57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *