The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Λα Κορούνια

barcelona-deportivo-15-10

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

αύριο, 5:15 μ.μ.

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Οι Καταλανοί στον τελευταίο γύρο έλαβαν μια συντριπτική ήττα από τη Θέλτα και τώρα θα φιλοξενούν άλλο σύλλογο της Γαλικίας.

Μπαρτσελόνα

Ο τραυματισμός του Lionel Messi δύσκολα αντιμετωπίζεται από τον πιο τιτλοφόρο σύλλογο της τελευταίας δεκαετίας στον κόσμο. Η ενδεκάδα του Luis Enrique απέτυχε στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων στο Μενχενγκλάντμπαχ (2:1) στο Τσάμπιονς Λιγκ και εναντίον της Θέλτας (3:4) στο έβδομο γύρο του εθνικού πρωταθλήματος.

Αλλά αν κόντρα στην Μπορούσια έχει καταφέρει να σώσει την κατάσταση, και να πάρει κιόλας την εκτός έδρας νίκη, στο Βίγο έγινε σκέτη αποτυχία. 2 από 4 παθητικά γκολ της Μπαρτσελόνα σε αυτό το τρομερό παιχνίδι είναι στην πραγματικότητα αυτογκόλ.

Ο Jeremy Mathieu έκοψε στο δίχτυ της δικής του εστίας ένα επικίνδυνο σουτ, οπότε για τις ενέργειές του μπορεί κάπως να βρεθεί η εξήγηση. Αλλά πώς να εξηγηθεί το σουτ στον αντίπαλο Marc-Andre ter Stegen, που έπαιζε με τα πόδια του; Αυτό είναι ένα μυστήριο…

Ανώμαλα παίζουν οι «μπλαουγκράνα» εντός έδρας αυτή τη σεζόν. Μετά από τις σίγουρες νίκες επί της Σεβίλλης (3:0) και Μπέτις (6:2) ήρθε περίεργο αποτέλεσμα από με την Αλαβές (1:2). Και μετά από μια πειστική νίκη επί της Σέλτικ (7:0), ήταν η σειρά να χάσουν πόντους από την Ατλέτικο (1:1).

Ντεπορτίβο

Η ενδεκάδα του Gaizka Garitano καταλαμβάνει την 13η θέση και έχει χάσει ήδη 3 αγώνες κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Η μεταγραφή του Lucas Perez, του κύριος σκόρερ, στην Άρσεναλ του Λονδίνου δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει την ομάδα. Ως εκ τούτου, τώρα η ομάδα από τη Λα Κορούνια είναι η λιγότερο αποτελεσματική ομάδα στην La Liga με 5 ακριβείς σουτ.

Εάν δεν ήταν το αξιόπιστο παιχνίδι της άμυνα, η οποία κατέχει την 3η θέση από την άποψη της αξιοπιστίας, η Ντεπορτίβο δύσκολα να βρισκόταν μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο, η αστάθεια είναι χαρακτηριστική και για τους «λευκό-μπλε».

Ως παράδειγμα θα μπορούσαν να είναι τουλάχιστον δύο ακραία αποτελέσματα στους αγώνες εντός έδρας. Στο πλαίσιο της νίκη επί της Σπόρτιγκ (2:1) η ήττα από τη Λεγκάνες (1:2) φαίνεται παράξενη.

Με την ευκαιρία, οι πιο πάνω αγώνες ήταν μοναδικοί του “ύψους” της Ντεπορτίβο. Τα υπόλοιπα 4 ματς δεν χάρισαν στο κοινό ούτε παραπάνω από 1 γκολ.

Πρόβλεψη

Περίεργο τέλος έχουν οι αγώνες αυτών των ομάδων στο “Καμπ Νόου”. Σε 3 από τις 4 ακραίες περιπτώσεις η Ντεπορτίβο έφερνε από τη Βαρκελώνη ισοπαλία. Στην προηγούμενη και προπροηγούμενη σεζόν αποτελεσματική ισοπαλία και κάθε φορά με το ίδιο σκορ 2:2. Ωστόσο τώρα δεν είναι ίδια η περίπτωση: τα γκολ δίνονται πάρα πολύ δύσκολα στην ομάδα του Garitano. Έτσι, στοιχηματίζουμε στη σταθερή επιτυχία των “μπλαουγκράνα”, οι οποίοι θα πρέπει να ανοίξουν την άμυνα του αντιπάλου, και όχι μία φορά.

Προτάσεις: Νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ (-2,5) για το 1,95

Under της Ντεπορτίβο 0,5 με απόδοση 1.65


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *