The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Νάπολι εναντίον Ρόμα

napoli-roma-15-10

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, 4:00 μ.μ.

Στάδιο Σαν Πάολο

Οι Ναπολιτάνοι κατέχουν τη δεύτερη θέση στο ιταλικό πρωτάθλημα μετά από 7 γύρους. Ο Ρωμαϊκός σύλλογος είναι πίσω τους με μία μονάδα διαφορά.

Νάπολι

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σαρρή έχανε βαθμούς 3 φορές κατά τη διάρκεια αυτού του πρωταθλήματος. Και κάθε φορά αυτό συνέβη με τους «παρτενοπέι» εκτός έδρας. Εντός έδρας η Νάπολι είναι ανίκητη ομάδα και το αποδεικνύει με κάθε δυνατό τρόπο με τα αποτελέσματα.

Ωστόσο, η ισοπαλία με την Πεσκάρα (2:2) και Γένοβα (0:0), και ήττα στον τελευταίο γύρο από την Αταλάντα (0:1) ήταν οδυνηρό πλήγμα για τις φιλοδοξίες και τις προοπτικές της ομάδας. Για σύγκριση, για το ίδιο χρονικό διάστημα εντός έδρας το κλαμπ τη Νάπολη έχει αποκτήσει νίκες με αυτοπεποίθηση επί της Μϊλαν (4:2), Μπολόνια (3:1) και Κιέβο (2:0).

Στο Τσάμπιονς Λιγκ οι «λευκό-μπλε» δεν έχουν προβλήματα. Κέρδισαν στο Κίεβο το Ντιναμό (2:1) λόγω του διπλού του Arkadiusz Milik, και ήταν ισχυρότεροι από την Μπενφίκα (4:2) σε εντός έδρας αγώνα. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους Πορτογάλους ήταν μπροστά 4:0, αλλά χαλάρωσαν στο τέλος και έχασαν δύο φορές.

Με την ευκαιρία, ο Πολωνός επιθετικός τραυματίστηκε στον αγώνα για την εθνική ομάδα και δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τη Νάπολι στο παιχνίδι ενάντια στη Ρόμα. Επίσης δεν θα παίξουν οι δύο αμυντικοί – Vlad Chiricheş, Ραούλ Albiol και ο μέσος Omar El Kaddouri.

Ρόμα

Οι Ρωμαίοι είχαν ένα εμπνευσμένο παιχνίδι με την Ίντερ (2:1) την παραμονή του διαλείμματος για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι σκόραρε και πάλι ο Edin Dzeko, για τον οποίο, ως σκόρερ, υπήρχαν μεγάλες ελπίδες πριν από την έναρξη της σεζόν.

Το έπος της μη συμπερίληψη στη σύνθεση των “Τζάλλο-Ρόσσι” τον τόσα χρόνια αρχηγό Francesco Totti συνεχίζεται. Ο “Αυτοκράτορας” έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι στήριγμα, με το ασίστ του στο Βόσνιο επιθετικό στον αγώνα με την Κροτόνε (4:0) και με το πέναλτι που έχει σκοράρει στο χαμένο ματς με Τορίνο (1:3).

Ωστόσο, ο Spalletti συνεχίζει να πιστεύει στο σχέδιό του, το οποίο στην άμυνα περιλαμβάνει τον Perotti, Salah και τη Φλορέντσι. Ο τελευταίος στο παιχνίδι με την Ίντερ αντικαταστάθηκε από τον Ράτζα Ναϊνγκολάν. Ενώ ο “Τσέσκο” στο γήπεδο δεν βγήκε.

Στους 5 επίσημους αγώνες εκτός έδρας αυτής της σεζόν η Ρόμα δεν ήταν σε θέση να επιτύχει μια νίκη. Έχοντας ξεκινήσει με ενθουσιασμό – ισοπαλία από τη θέση ισχύος κόντρα στη Πόρτο (1:1), στη συνέχεια οι “λύκοι” βίωναν εξαιρετικά δύσκολες στιγμές. Στην Σέριε A αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ισοπαλία με την Κάλιαρι (2:2), καθώς και ήττα από τη Φιορεντίνα (0:1) και “ταύρους” Τορίνο, που έχουμε ήδη αναφέρει παραπάνω.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νάπολι εναντίον Ρόμα:

Οι Ναπολιτάνοι εντός και εκτός έδρας είναι αρκετά διαφορετικές ομάδες. Η Ρόμα δε, πηγαίνοντας επίσκεψη στους «παρτενοπέι» καταλαβαίνει, ότι θα πρέπει να σκοράρει, και όχι μόνο μια φορά στην περίπτωση, αν η ομάδα ελπίζει να πάρει βαθμούς. Ο τραυματισμός του Thomas Vermaelen ακόμα δεν επιτρέπει στους Ρωμαίους να μαζέψουν μαζί όλους τους ισχυρότερους παίκτες της άμυνας, έτσι ώστε αυτό το στοιχείο του παιχνιδιού αποτελεί τακτικά πρόβλημα. Και ο τερματοφύλακας ο Wojciech Szczesny δεν θα πιάνει πάντα το θάρρος, όπως συνέβη στο παιχνίδι με την Ίντερ. Έτσι, περιμένουν τη νίκη των γηπεδούχων σε ένα αποτελεσματικό αγώνα.

Προτάσεις για στοίχημα:

Νίκη της Νάπολι για 2.06

Και οι δύο θα σκοράρουν για 1.57

Over 2,5 με απόδοση 1.72


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *