The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Τουλούζ εναντίον Μονακό

toulouse-monaco-14-10

Λιγκ 1 Γαλλίας

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, 8:00 μ.μ.

Στάδιο της Τουλούζ

Τον ένατο γύρο της γαλλικής Λιγκ 1 θα ανοίξει αναμέτρηση μεταξύ Τουλούζ και Μονακό. Και οι δύο ομάδες παρουσιάζουν καλό επίπεδο του ποδοσφαίρου στην αρχή της σεζόν και δικαίως πάνε στην κορυφή της βαθμολογίας του γαλλικού πρωταθλήματος. Το επερχόμενο παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Τέταρτοι στο βαθμολογικό πίνακα

Η Τουλούζ στις τελευταίες πέντε συναντήσει σημείωσε τρεις νίκες και δύο ήττες. Οι νίκες κερδήθηκαν επί της Γκενγκάν, Λιλ και Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ έχασαν οι “μοβ” από τη Καν και Μπαστιά. Μετά από οκτώ παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γαλλίας στο ενεργητικό της Τουλούζ είναι 14 βαθμοί και η τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μόλις δύο μονάδες πίσω από την Τουλούζ είναι η ΠΣΖ. Κατά την τρέχουσα σεζόν η Τουλούζ έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για τη θέση στη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχουν σκοπό τον τίτλο

Οι ποδοσφαιριστές της Μονακό στη σεζόν 2016–17 με τη σειρά τους μπορούν ακόμη και να αγωνιστούν για τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Πριν από το επερχόμενο παιχνίδι στο ενεργητικό των «ερυθρόλευκων» είναι 19 πόντοι και η δεύτερη θέση στην κατάταξη, μόνο μία μονάδα πίσω από την κορυφαία Νις. Στην τρέχουσα σεζόν η Μονακό δείχνει υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, στους τελευταίους δύο γύρους της Λιγκ 1 η ομάδα από την Κυανή Ακτή κέρδισε μόνο 2:1 την Ανζέ και 7:0 τη Μετς. Εκτός από τη Λιγκ 1 η Μονακό παίζει με επιτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη σκοράρει τέσσερις βαθμούς μετά από δύο γύρους.

Πρόβλεψη Η Μονακό φαίνεται πολύ καλά στη σεζόν 2016-17, όσο στα παιχνίδια εκτός, τόσο και στα παιχνίδια εντός έδρας. Η Τουλούζ είναι μια καλή ομάδα, αλλά σε μακροπρόθεσμα αυτό το έργο είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς, παρόλο που εντός έδρας τους οι “μωβ” φαίνονται καλά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: η Μονακό δε θα χάσει με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *