The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Χέρτας Βερολίνου

dortmund-hertha-14-10

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, 9:30 μ.μ.

Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ, Nordrhein-Westfalen

Τον έβδομο γύρο της Μπουντεσλίγκα θα ανοίξει συνάντηση μεταξύ Μπορούσια Ντόρτμουντ και Χέρτα Βερολίνου. Η συνάντηση αυτή μπορεί να ονομαστεί κεντρική της περιοδείας, επειδή συναντιούνται δεύτερη και τρίτη ομάδες του γκρουπ. Τον τελευταίο καιρό τα αποτελέσματα των “σφιγγών” έχουν χειροτερέψει, και από αυτό επωφελήθηκε η ομάδα από την γερμανική πρωτεύουσα, τώρα η ενδεκάδα του Tuhel έχει μια καλή ευκαιρία να κερδίσει σε προσωπική αναμέτρηση και να βγει μπροστά από τον αντίπαλό της στην κατάταξη.

Η Μπορούσια προκαλούσε αίσθηση κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, αλλά να δείχνει συνέχεια το ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο δεν μπορεί ακόμη και η Μπαρτσελόνα, τώρα και η Μπορούσια βιώνει ύφεση, η οποία εκφράζεται με το αποτέλεσμα ισοπαλίας με τη Ρεάλ στη φάση των ομίλων του Champions League, καθώς και στην ήττα από την Bayer στο γερμανικό πρωτάθλημα. Πριν από το επερχόμενο παιχνίδι στο ενεργητικό της Μπορούσια είναι 12 βαθμοί και η τρίτη θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα.

Με τη σειρά της η Χέρτα αυτή τη σεζόν έχει σκοπό να ανταγωνιστεί για τη θέση στο Champions League. Μετά από έξι αγωνιστικούς γύρους στο ενεργητικό των Βερολινέζων είναι 13 βαθμοί και η δεύτερη θέση στην Μπουντεσλίγκα. Στα ακραία τρία ματς η Χέρτα κέρδισε μια εντός έδρας νίκη επί του Αμβούργου, εκτός έδρας έχασε από την Μπάγερν και έπαιξε ισοπαλία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Εκτός έδρας αποδόσεις της Χέρτα στη σεζόν 2016–17 δεν είναι καλύτερες, και στην επερχόμενη συνάντηση η πρωτευουσιάνικη ομάδα θα προσπαθήσει να βελτιώσει τις στατιστικές της. Πρόβλεψη Η Μπορούσια Ντόρτμουντ παίζει πολύ καλά εντός έδρας της και στο επερχόμενο παιχνίδι η ομάδα του Tuchel θα προσπαθήσει να νικήσει τον αντίπαλό της, και θα το κάνει όσο πιο σίγουρα γίνεται. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ με χάντικαπ -1 (απόδοση 1,47).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *