The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Εκουαδόρ εναντίον Χιλή στις 07/10/2016, ώρα Ελλάδος 00:00 π.μ.

ecuador-chile-07-10

Ένας σημαντικός αγώνας στη μάχη για την 5η θέση του προκριματικού τουρνουά της Νότιας Αμερικής.

Εκουαδόρ

Ο Γουστάβο Κιντέρος και τα παιδιά του ξεκίνησαν ωραία το τρέχον προκριματικό τουρνουά. Μετά από 4 γύρους το Εκουαδόρ ήταν ο μοναδικός ηγέτης με 100% δείκτη σε βαθμούς, και σαφώς αποφασισμένο να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τη Ρωσία.

Ωστόσο, σε τέσσερις τελευταίους αγώνες οι Εκουαδοριανοί πήραν μόνο 1 βαθμό, 3 τελευταίες συναντήσεις έχασαν. Η άμυνα της ομάδας δεν ήταν τέλεια, χάνοντας συνολικά 12 γκολ σε 8 αγώνες. Ωστόσο, στους ατυχείς τέσσερις αγώνες η ομάδα είχε 10 γκολ στο παθητικό, που είναι πολλά για μια σοβαρή ομάδα.

Χαίρομαι τουλάχιστον ότι προς το παρόν ο Ισημερινός αισθάνεται πολύ σίγουρος στα εντός έδρας παιχνίδια. Εδώ η ομάδα σκόραρε 7 πόντους, νικώντας τη Βολιβία (2:0), και το αστέρι της Ουρουγουάης (2:1).

Στο ματς με την Παραγουάη (2:2) η ενδεκάδα του Κιντέρος κατάφερε να σώσει τουλάχιστον ένα βαθμό μόνο την τελευταία στιγμή. Στον αγώνα με τη Βραζιλία (0:3) οι γηπεδούχοι έως 72ο λεπτό με επιτυχία αντιστεκόταν στην επίθεση του αντιπάλου, ιδιαίτερα του Neimar.

Χιλή Υπό την ηγεσία του Jorge Sampaoli η Χιλή δύο φορές στη σειρά κέρδισε το Κύπελλο της Αμερικής, κερδίζοντας κάθε φορά την Αργεντινή στον τελικό. Και στις δύο περιπτώσεις αυτό έγινε στην διαδικασία των πέναλτι!

Τώρα ο διακεκριμένος προπονητής της περήφανης χώρας προπονεί την ισπανική Σεβίλλη και τη θέση του επικεφαλή της εθνικής ομάδας πήρε ο Χουάν Αντόνιο Pizzi. Μέχρι στιγμής το έργο του νέου προπονητή ακόμα δύσκολα να ονομαστεί ικανοποιητικό. Με μια εξαιρετική επιλογή των Χιλιανών παικτών η ομάδα κατέχει μόνο την έβδομη θέση.

Μόνο η νίκη θα μπορούσε να επιτρέψει τη Χιλή να ανέβουν στην 4η θέση. Να την αποκτήσουν οι Χιλιανοί θα προσπαθήσουν ήδη στο Κίτο, κάτι που δεν προκαλεί αμφιβολίες. Προς το παρόν έξω από τη χώρα τους παίζουν αποτελεσματικά (όλα τα παιχνίδια στο over 2,5) και κερδίζουν 50% των αγώνων (2 από 4).

Τρεις εκτός έδρας αγώνες σε σειρά με το Εκουαδόρ έληξαν για τη Χιλή με αποτυχία. Στις δύο τελευταίες περιπτώσεις οι φιλοξενούμενοι έχασαν 3 γκολ.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ισημερινός – Χιλή:

Και οι δύο ομάδες μοιράζονται τη δεύτερη θέση στον πίνακα των επιδόσεων της επιλογής της Νότιας Αμερικής. Σημείωσαν 13 τέρματα στις προηγούμενες 8 συναντήσεις. Ο αριθμός των παθητικών γκολ (12) είναι επίσης ίδιος. Δηλαδή, η άμυνα των ομάδων δεν είναι εντυπωσιακή, έτσι έχουμε μια καλή ευκαιρία να δούμε ένα άλλο παραγωγικό αγώνα στην απόδοσή τους.

Συνιστώμενη πρόγνωση: over 2,5 με απόδοση 2.15


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *