The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ιταλία εναντίον Ισπανίας στις 06/10/2016, ώρα Ελλάδος 9:45 μ.μ.

italy-spain-06-10

Κεντρικός αγώνας του δεύτερου γύρου των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο και ταυτόχρονα μάχη των καλύτερων ομάδων αυτή τη στιγμή στον όμιλο G.

Ιταλία

Η “Azzurri” με αυτοπεποίθηση νίκησε την εθνική Ισραήλ (1:3) εντός έδρας της. Ξεκινώντας από το 55ο λεπτό, όταν το σκορ ήταν 1:2, οι Ιταλοί έπαιζαν με δέκα παίκτες, κι ως εκ τούτο δεν είναι έκπληξη το ποσοστό κατοχής μπάλας από αυτούς ήταν μόλις 43%. Η Ιταλία σε όλο το παιχνίδι σούταρε 9 φορές, έτσι ώστε κάθε τρίτο σουτ ήταν γκολ.

Ο νέο προπονητής Ιταλίας Giampiero Ventura, όπως αναμενόταν, δεν διέσπασε το σχέδιο παιχνιδιού της ομάδας 3-5-2. Και ο τερματοφύλακα, η άμυνα και η επίθεση έμειναν ίδια στα ονόματα στο παιχνίδι με το Ισραήλ, όπως και στα τελευταία ματς των Ιταλών στους αγώνες του Euro-2016. Έχει αλλάξει μόνο η μεσαία γραμμή, όπου σε σχέση με το παιχνίδι εναντίον της Γερμανίας (1:1, 5:6 πέναλτι) στη βάση βγήκε μόνο ο μέσος Marco Parolo.

Σημειώνουμε ότι εδώ και τρία παιχνίδια στη σειρά οι Ιταλοί σκοράρουν και χάνουν γκολ. Ο τελευταίος αντίπαλος που δεν μπόρεσε να χτυπήσει την εστία του Μπουφόν, ήταν η εθνική Ισπανίας (2:0) στους 16 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Και οι τρεις εκτελεστές των γκολ στην εστία των Ισραηλιτών, ο Graziano Pelle, ο Antonio Candreva και ο Τσίρο Ιμόμπιλε, έλαβαν προσκλήσεις στην εθνική ομάδα. Παρόν στη σύνθεση της ομάδας είναι και ο Giorgio Chiellini, ο οποίος αποβλήθηκε και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στον αγώνα κατά της Ισπανίας. Θα προετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι εναντίον της Μακεδονίας.

Ισπανία

Για τους παίκτες του Hulena Lopeteg το παιχνίδι εναντίον του Λιχτενστάιν (8:0) στον πρώτο γύρο ήταν πιο πολύ ζέσταμα με την αυξημένη ευθύνη παρά ο πραγματικός αγώνας. Παρά το γεγονός ότι μετά το πρώτο ημίχρονο του αγώνα το σκορ ήταν ελάχιστο 1:0, στο δεύτερο ημίχρονο, η «φούρια ρόχα» έστειλε στις πύλες του ποδοσφαιρικού νάνου 7 ακόμη αναπάντητα γκολ.

Αυτό το παιχνίδι έδειξε ότι ο νέος προπονητής των Ισπανών στην επίθεση στηρίζεται στον Diego Costa, τον οποίο ο προηγούμενος προπονητής Vicente del Bosque δεν κάλεσε καν για το Euro 2016. Ο επιθετικός ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη με δύο γκολ στο πρώτο γύρο της νέας πρόκρισης.

Φαίνεται ότι για πάντα αποχαιρέτησε την «φούρια ρόχα» ο Fernando Torres, τον οποίο δεν εμπιστεύονται ο προηγούμενος προπονητής, και δεν τον ευνοεί με την προσοχή του ο τρέχον προπονητής. Η παρόμοια κατάσταση είναι και για τον Juan Mata, ο οποίος δεν πήρε την πρόσκληση για τον αγώνα με την Ιταλία, αλλά ήταν στην δήλωση για το παιχνίδι εναντίον του Λιχτενστάιν.

Η Ισπανία έχασε 2 από 7 τελευταίους αγώνες και οι τελευταίοι, από τους οποίους η “φούρια” έχασε, ήταν οι Ιταλοί στους 16 του Euro. Πριν από αυτό έχουν αποτύχει πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, χάνοντας από την Γεωργία (0:1).

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ιταλία – Ισπανία:

Οι ομάδες συναντήθηκαν πριν από δύο μήνες περίπου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και από τότε εκτός από την αλλαγή των προπονητών ουσιαστικά τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ξέρουν καλά πώς να αντισταθούν μία στην άλλη, καθώς και τις τυχόν αδυναμίες τους. Τέσσερις τελευταίες συναντήσεις μεταξύ τους οι ομάδες τελείωσαν με δύο ισοπαλίες και μια νίκη η κάθε μία. Αυτή τη στιγμή περισσότερες ευκαιρίες νίκης έχουν οι φιλοξενούμενοι, διότι πρέπει να πάρουν εκδίκηση για την ήττα στο Euro (0:2) αλλά να κερδίσουν την Ιταλία είναι πάντα δύσκολο. Από τη δική μας άποψη αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να έχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την ισοπαλία. Συνιστώμενη πρόβλεψη: Ισοπαλία στον αγώνα με απόδοση 3.10


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *