The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Αργεντινή – Βενεζουέλα στις 19/6/2016 στις 02:00 π.μ.

Argentina-Venezuela-19.06

Την Κυριακή, 19 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν δύο προημιτελικοί αγώνες του Κύπελλο της Αμερικής, ένα εκ των οποίων θα είναι η αναμέτρηση των εθνικών Αργεντινής και Βενεζουέλας. Και οι δύο ομάδες σε αυτό το τουρνουά δείχνουν ένα υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου και επάξια προκρίθηκαν το στάδιο των πλέι-οφ.

Σχεδόν δεν χάνουν

Η ομάδα του Gerardo Martino έβαλε σκοπό να κερδίσει το τωρινό Κόπα Αμέρικα, αφού, αλήθεια, πόσο μπορεί μια τέτοια ισχυρή ομάδα όπως η εθνική της Αργεντινής να είναι χωρίς τους τίτλους; Εκτός από ωραία επίθεση, οι «λευκό-μπλε» στους τρεις αγώνες της φάσης των ομίλων σκόραραν 10 γκολ, ο Μέσι και εταίροι διαφέρουν με καλό παιχνίδι στην άμυνα. Μόνο οι Χιλιανοί κατάφεραν να τους βάλουν γκολ στα γήπεδα των ΗΠΑ και μόλις στο τέλος του αγώνα, μετά από ένα ωραίο φάουλ.

Χωρίς ήττες

Η εθνική Βενεζουέλας έχει γίνει ένα από τα κορυφαία newsmakers του τουρνουά, αποκλείοντας την εθνική Ουρουγουάης. Οι «ρόδινοι» σε τρεις αγώνες της φάσης των ομίλων δεν έχασε ποτέ, σημείωσαν δύο νίκες 1:0 επί της Τζαμάικας και Ουρουγουανούς, καθώς και 1:1 με το Μεξικό, το οποίο στο σημερινό Copa δείχνει πολύ ισχυρό ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ομάδα του Rafael Dudamel σε κάθε αγώνα του ηπειρωτικού πρωταθλήματος σκόραρε αυστηρώς από ένα γκολ, αλλά η άμυνα της Αργεντινής είναι πολύ ισχυρή, να μην περιμένουν λάθη από τους «λευκό-μπλε».

Πρόβλεψη

Η Αργεντινή δεν θα παρεκκλίνει από τους κανόνες της και στο επερχόμενο παιχνίδι θα παίζει και πάλι αυστηρά στην άμυνα. Στη σύνθεση της εθνικής Βενεζουέλας δεν είναι τόσο πολλοί ισχυροί δημιουργικοί καλλιτέχνες, έτσι ώστε να σκοράρει γκολ στην εστία του Romero θα είναι τρομερά δύσκολο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Βενεζουέλα δεν θα σκοράρει γκολ με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *